Resor till Da Nang

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Da Nang med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Da Nang

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Da Nang
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Da Nang

När du känner för att lämna vardagen och förlora dig själv i nya platser, kan en resa till Da Nang vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Da Nang.

Få mer över till sevärdheter och nöjen när du ordnar både flygresa och boende genom oss.

Med allt du kan tänkas behöva samlat på ett enda ställe är det enklare än någonsin att organisera det perfekta äventyret. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över gör att du kan vara på väg på nolltid.

När du bokar din paketresa med MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Packa resväskan. Det är dags att åka! Från oändlig öken till höga berg och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Da Nang

Boka en resa till Da Nang och upplev en stad full av unika platser och upplevelser.

I den här delen av Centrala Vietnam bor det ungefär 750 000 människor.

Om du åker 12 600 km åt norr från Da Nang når du landets huvudstad, Hanoi. Om du reser 12 km åt norr, kommer du till Keshena.

Har barnen mycket energi? På Asia Park kommer de säkert att underhålla sig några timmar.

Sätt dig och lyssna på vågorna på Non Nuoc-stranden. Stranden är populär bland både turister och innevånare.

Föredrar du långpromenader ute i naturen? Då ska du ta dig till Marmorbergen eller Son Tra-berget. Ban Co Peak är också en inspirerande plats med en rik fauna.

Oroar du dig för vår miljö? På East Sea Park kan du få veta mer om hur man jobbar med att bevara våra hav.

Strosa runt bland de unika föremålen på Cham-museet. Här får du lära dig massor i en rofylld miljö.

Att få mer kunskap om det förflutna är det bästa sättet att förstå nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna stad till vad den är idag genom att besöka Ho Chi Minh-museet.

Ett bra sätt att ta del av områdets förflutna är att besöka viktiga, historiska sevärdheter. Besöker du Statue of Bodhisattva of Mercy och Tombs of Spanish and French Soldiers får du uppleva historiska Da Nang. Om det inte räcker för att du ska vara nöjd kan du ta dig till Dragon Carp Statue och Son Tra Banyan Tree.

Utforska regionens kulturella traditioner genom ett besök vid Linh Ung Pagoda och Linh Ung – Ba Na Pagoda. Phap Lam Pagoda och Danang Cathedral är två andra sevärdheter med historisk betydelse.

Åk till Han-marknaden eller Con Market om du har lust att handla lite presenter. Och missa inte heller Vincom om du har pengar över.

Om du längtar efter en eftermiddag med golf är det bara att ta fram klubborna och ordna en tid på Montgomerie Links och Da Nang Golf Club.

Även om det är lockande att lägga all kraft på de mest omskrivna attraktionerna under din semester i Da Nang, så erbjuds också utmärkta, mindre välkända sevärdheter. Ba Na Hills linbana är en sådan sevärdhet. Ba Na Hills utgör ytterligare en inbjudande plats att besöka.

Hotell i Da Nang

Glöm inte att boka ditt boende tidigt, eftersom Da Nang bara har 4 boenden att välja på. Läs mer om dem i vår reseguide.

Är du på jakt efter rekommenderade hotell? På Boarders Inn & Suites och Shawano Four Seasons Resort väntar nytvättade lakan, sköna duschar och utmärkt service.