Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Hatgal

Är du redo att bli ett med din inre upptäcktsresare? En resa till Hatgal kommer med allt som Mongoliet har att erbjuda, inklusive dess otroliga skogar, floder och berg. Du kan behöva röra dig bort från de vanliga turiststråken, men det gör bara det hela mer spännande.

Flyg och hotell i Hatgal

Är du redo att boka flyg och hotell till Hatgal? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du sätta ihop en semester du aldrig kommer att glömma.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? När du bokar paketresor med både flyg och hotell med oss har du möjlighet att spara stort.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du kan välja bland dem med bara ett par klick. Dags att sluta tveka och börja planera den ultimata semestern.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka ett paketerbjudande idag och om du lyckas hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter MrJet det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Oändliga äventyr väntar på dig överallt och vi kan hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hatgal

Hatgal ligger 570 km nordväst om huvudstaden i Mongoliet, Ulaanbaatar.

Njut av den underbara naturen som Khovsgulsjöns nationalpark erbjuder. Denna enastående sevärdhet ligger bara 20 km från Hatgal.

Det finns inget bättre sätt att ta in regionens natur än på ett spännande äventyr. Du kan prova på skridskoåkning eller terrängcykling och få upp pulsen ordentligt.

Cykelturer och fiske från land är två bra sätt att spendera en lugn och skön dag.

Har du för mycket att välja mellan? Ibland är det bästa sättet att inte missa något att gå på en guidad tur. I området erbjuds det bland annat guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer.

Det är alltid mysigt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på de vattenaktiviteter som är populära i regionen, som bad och kanotpaddling.

Efter att ha provat på snowboarding kommer du vilja sträcka ut benen och värma dig framför brasan. Om du har mer energi nästa dag kan du också ge dig an skidåkning.

Se vad som döljer sig bakom portarna till områdets konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar, och upplev precis allt de har att erbjuda.

Är du ute efter utomhusaktiviteter som hela familjen kommer gilla? Lokalområdet bjuder besökare på ett par underbara utomhusutställningar.

Res tillbaka i tiden genom att besöka ett par av områdets ruiner, historiska stadsdelar och historiska palats. Om du vill få en bättre förståelse för platsernas historiska betydelse kan en guide vara precis vad som behövs.

Om du vill ha en upplevelse som sträcker sig bortom den fysiska världen kanske du skulle besöka några tempel och kloster i området. Det är en riktigt bra möjlighet att ta reda på mer om den lokala tron i Hatgal.

Mongoliets självständighetsdag infaller den 11 juli och brukar firas i stora delar av landet. Om du har turen att vara här denna viktiga dag, kommer det att vara nästan omöjligt att inte ryckas med av den spännande atmosfären!

Om du flyger dit och tillbaka kommer du troligen att landa på Moron (MXV), som ligger 90 km från Hatgal. Packa din kappsäck, hitta en bekväm väg och ställ in alarmet på klockan!

Karta

Hatgal - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

BL Guest House

BL Guest House

1-12-8, Hatgal, Khövsgöl
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta pensionat i Hatgal ligger 32,9 km från Khovsgulsjöns nationalpark.

  Khuvsgul Bayan-Ulaan

  Khuvsgul Bayan-Ulaan

  Ar Bunkhant, Deed Modot Bulan, Bayan Ulaan Tourist Camp, Hatgal, Khuvsgul
   2.5 av 5.0
    
    

   Detta pensionat i Hatgal ligger 4,1 km från Khovsgulsjöns nationalpark.

   Lake Forest Lodge

   Lake Forest Lodge

   Huzuuvchiin Shil, Khuvsgul Lake, Hatgal, Khovsgol
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta fritidshus vid sjön ligger 36,3 km från Khovsgulsjöns nationalpark.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma