Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Hatgal hotell

BL Guest House Hämta priser
BL Guest House

BL Guest House

1-12-8, Hatgal, Khövsgöl
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ligger i Hatgal.

  Khuvsgul Bayan-Ulaan Hämta priser
  Khuvsgul Bayan-Ulaan

  Khuvsgul Bayan-Ulaan

  Ar Bunkhant, Deed Modot Bulan, Bayan Ulaan Tourist Camp, Hatgal, Khuvsgul
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat ligger i Hatgal, i samma område som Khovsgulsjöns nationalpark.

   Karta

   När passar det bäst att utforska Hatgal?


   Om du funderar på när det är bäst att åka till Hatgal, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Hatgal brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är januari och februari.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -26°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 115 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 219 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 55 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Hatgal är 389 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma