Reserestriktioner kan gälla för Connecticut, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Hartford

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hartford med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hartford

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hartford
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Hartford

Flyg och hotell i Hartford

Resa är att utforska spännande platser. När du är redo att unna dig själv de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Hartford, kan MrJet se till att du får de bästa erbjudandena på det du behöver för en oförglömlig semester.

Vem gillar inte bra rabatt? När du bokar paketresor med både flygresa och hotell genom oss har du möjlighet att spara en rejäl slant.

Skapa drömresan medan du tittar på våra många partnerflygbolag och över 500 000 internationella boenden.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi jobbar för att hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du vill simma med delfiner eller kasta dig in i det lokala kulturlivet, så ordnar vi det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hartford

Besök sevärdheterna och var öppen för nya upplevelser på en resa till Hartford, en stad som besökare ofta återvänder till.

Folkmängden i den här staden är på 120 000.

Alla familjemedlemmar kommer att ha roligt på Lake Compounce och Cinestudio under semestern i Hartford. Har de små fortfarande energi kvar? Äventyret kan fortsätta med ett besök på Kidcity Children's Museum och The Children's Museum.

Du kommer att tycka om att det finns så många ölbryggerier här, där du och dina kompisar kan samlas efter en hektisk dag. Broad Brook Brewing, Thomas Hooker Brewery och Relic Brewing Company är tre av de bästa bryggerierna.

Varför inte smaka dig igenom områdets kändaste vingårdar? Arrigoni Winery och Priam Vineyards är omtyckta platser att pröva några lokala droppar. En resa till Lost Acres Vineyard på din semester i Hartford kommer också garanterat att uppskattas av ditt smaksinne.

Kommer du ihåg de bekymmersfria barndomsdagarna när du låg i gräset och tittade på molnen som åkte förbi? Återupplev den gamla goda tiden när du besöker Bushnell Park och Elizabeth Park. Här kan du ta en paus på gräsmattan efter att du besökt Hungerford Park och Pope Park.

Inled din Hartfordvistelse hos Connecticut Office of Culture and Tourism. Den hjälpsamma personalstyrkan kan tillhandahålla dig information och idéer på saker att göra i och omkring staden.

West Hartford Reservoir och Crescent Lake är två platser som är som plåster för själen på din resa till Hartford. Här kan du ta en paus och njuta av de vackra vyerna hur länge du vill. Batterson Park Pond är ett till vattendrag som är värd ett besök.

I Hartford finns det flera vackra och intressanta naturparker, som Dinosaur State Park och Hubbard Park. Om du vill fortsätta utforska landets rika fauna får du inte heller missa River Highlands State Park och Case Mountain, två platser där det finns en fantastisk natur.

Witch's Dungeon Classic Movie Museum och New England Air Museum (flygmuseum i Connecticut) är perfekta platser om du vill lära dig något nytt. Utforska utställningarna och prata med personalen om deras guidade turer och andra speciella tillställningar. Om du gillar att se utställningar får du heller inte missa Connecticut Trolley Museum (spårvägsmuseum) och Mark Twains husmuseum.

Vetenskapens värld slutar aldrig att fängsla. Bättra på dina kunskaper om det senaste och bästa inom innovation och teknik på Connecticut Science Center och Talcott Mountain Science Center. För ännu fler tankeväckande upplevelser, lägg till Van Vleck Observatory och Copernican Observatory & Planetarium i din resplan.

Köp en stark kaffe och spendera dagen med att vandra runt i utställningarna som New Britain Museum of American Art och Wadsworth Atheneum Museum of Art har att erbjuda. De är fulla av otroliga konstverk och har något för alla smaker.

Lär dig mer om hur människorna och händelserna nära Hartford påverkade resten av landet och ibland även resten av världen i Barnes Museum och Museum of Connecticut History. Connecticut historiska samhällsmuseum och Connecticut Fire Museum (brandkårsmuseum) är också utmärkta val om du vill fortsätta din historiska resa.

Vill du utforska historiska klenoder? Ett besök till University of Connecticut-Hartford och Saint Joseph College kommer ge dig en djupare förståelse för hur Hartford såg ut förr i tiden. Om det inte räcker för att släcka din historiska törst kan du bege dig till Mark Twain House och Trinity College.

Vill du utöka din kunskap om den lokala tron? Se då till att du inte missar Cathedral of St. Joseph och Christ Church Cathedral. Om du hinner är även First Church of Christ en sevärdhet som definitivt är värd ett besök.

De finns kanske inte med på första sidan av guideboken, men Bushnell Center for the Performing Arts och Wampanoag Country Club är ändå väl värda att kolla upp. Hawks Landing Country Club och Shuttle Meadow County Club utgör ytterligare två alternativ.

Hotell i Hartford

Vill du boka ett annorlunda boende? Då kan vi hjälpa dig! Vi har mer än 112 boenden i vår reseguide. Här hittar du lätt någonting som passar dig.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade boenden kommer den professionella personalen göra så att du får en fantastisk vistelse. Marriott Hartford Downtown och Residence Inn by Marriott Hartford Downtown är värda ett besök.