Reserestriktioner kan gälla för Connecticut, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Old Saybrook

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Old Saybrook med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Old Saybrook

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Old Saybrook
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Old Saybrook

0

Flyg och hotell i Old Saybrook

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Old Saybrook till alla oförglömliga äventyr under vistelsen så att din semester i Old Saybrook blir så bra den någonsin kan bli.

Vem vill inte ha bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum med oss har du möjlighet att spara pengar.

Det finns inget bättre än en stressfri semester. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över är du aldrig långt från nästa fantastiska äventyr.

Behöver du uppmuntran för att ta steget? Vi gör allt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du hittar ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa dina väskor. Det är dags att åka! Från oändlig öken till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Old Saybrook

Nu är det dags att ta ledigt och uppleva den charmiga staden Old Saybrook!

Visste du att 11 000 människor bor i den här delen av Coastal Connecticut? Du kommer helt säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan är över.

Destinationen ligger 60 km från Hartford, huvudstaden i Connecticut, och 8 km från Old Lyme.

Om du betraktar dig själv som vinkunnig, missa inte chansen att stanna vid en av områdets vingårdar på din semester i Old Saybrook. Du kan smaka några av regionens bästa sorter när du besöker Chamard Vineyards.

Minns du senaste gången du hade picknick i en park? Ät, drick och njut av både god mat och trevligt sällskap när du besöker Plattwood Park.

Behöver du en dag på stranden? På Harvey's Beach kan du ta dig en lång promenad och njuta av den vackra utsikten.

Ladda batterierna eller bara njut av de vackra vyerna på Hammonasset Beach State Park och Machimoodus.

Strosa runt i de lugna salarna, ta en av de guidade turerna och undersök de intressanta utställningarna på Essex Steam Train eller Museum of Fife and Drum. Missa inte Adam Stanton House and General Store Museum och Deacon John Grave House.

Ge dig iväg på en resa genom tiden genom att besöka Connecticut River Museum och East Haddam Historical Society and Museum. Här berättas det om stadens unika arv på ett underhållande och givande sätt.

Vill du göra ett djupdyk i historiens Old Saybrook? Ta dig då till General William Hart House och Nathan Hale Schoolhouse. Varför inte också prova på Pratt House och Allis-Bushnell House and Museum?

Major General Joseph Spencer Memorial byggdes till minne av anmärkningsvärda människor och händelser och har en särskild plats i samhället.

Ta en tur till Tanger Outlets eller Clinton Crossing Premium Outlets om du vill shoppa lite nya kläder. Och om pengarna inte är slut ännu kan du fortsätta shoppa på North Madison Shopping Center.

Gillar du bra underhållning? Då ska du boka in en kväll på Goodspeed Opera House och Ivoryton Playhouse. Har du tid för mer? Då ska du se efter vad som visas på Norma Terris Theater också.

Kanske har du inte samma talang som golfessen Tiger Woods och Nick Faldo, men det borde inte hindra dig från att spela en runda på Banner Country Club eller Fox Hopyard Golf Club.

När du utforskar nya länder, tänk då på att det ibland är de mindre omskrivna sevärdheterna som du kommer att minnas mest när du återvänder hem. Två bra exempel i Old Saybrook är Katharine Hepburn Cultural Arts Center och Scranton Memorial Library. Essex Library och Scherer Library of Musical Theatre bjuder också på överraskningar.

Hotell i Old Saybrook

I Old Saybrook kan det vara bra att boka boende långt i förväg eftersom det bara finns 13 boenden här. Ta hjälp av vår reseguide för att se vad som finns.

Är du ute efter rekommenderade boenden? Saybrook Point Inn and Spa och Water's Edge Resort & Spa är förträffliga alternativ när det gäller att erbjuda utmärkt service och bekväma sängar.