Resor till Dong Anh

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dong Anh med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dong Anh

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dong Anh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Dong Anh

Flyg och hotell i Dong Anh

Oavsett om du drömmer om att åka till Dong Anh för en minisemester eller för en längre tid kan MrJet boka flyg och hotell till Dong Anh, så att resan blir som du alltid har drömt om.

Om du bokar en paketresa till Dong Anh, det vill säga både flygresa och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Kom bort från vardagens tristess med med ett par enkla musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen är du aldrig långt från härliga nya upplevelser.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att åka! Från oändlig öken till snötäckta bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Dong Anh

Dong Anh är en plats full av oupptäckta hemligheter! Genom att besöka denna stadsdel får du en mer nyanserad bild av Hanoi. Runt 1 400 000 människor bor i landets huvudstad, så passa på att komma i kontakt med den härliga lokalbefolkningen! När du har klivit av planet på Noi Bai Intl. och hämtat dina väskor, behöver du åka 8 km åt sydöst för att nå Dong Anh. Det ligger 13 km norr om stadskärnan.

Med en mängd av stadens bästa sevärdheter i närheten är Dong Anh en dröm när det kommer till sightseeing. Med allt från Melinh Plaza till Co Loa Citadel hittar du alltid något att göra här. Avsätt även lite tid till att besöka Syrena shoppingcenter och Vantri Golf Club. För att få en bättre helhetsbild av denna livfulla stad ska du svänga förbi de närliggande områdena Gia Trung och Nội Bài.

Du kommer aldrig att sakna något att göra i centrala Hanoi. Ho Chi Minhs mausoleum och Hoan Kiem-sjön kommer att hålla dig sysselsatt i timtal. Stanna även till vid Litteraturtemplet och Thang Long Water Puppet Theatre.

Hotell i Dong Anh

Har du svårt att välja ett bra boende? Du behöver inte vara orolig! Hitta det idealiska boendet i vår reseguide. I den kan du hitta fler än 22 populära boenden att välja på.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser än på boende kan antingen VATC SleepPod Terminal 1 eller VATC SleepPod Terminal 2 vara precis det du är ute efter. Om du istället vill satsa på något finare är Fraser Suites Hanoi och Diamond Westlake Suites två bra alternativ.