Billiga flyg till Schweiz

Populära städer i Schweiz

Billiga tur och retur flyg till Schweiz

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 299 kr för enkelflyg och 1 295 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Lufthansa
Ryanair
SAS
SAS

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
LHRGenève16 feb. - 1 mars1 295 kr
LHRGenève16 feb. - 1 mars1 295 kr
EWRZürich24 feb. - 1 mars4 061 kr
JFKZürich24 feb. - 1 mars4 938 kr
LGAMilano8 jan. - 19 jan.7 434 kr
PEKZürich13 feb. - 24 feb.23 183 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Såhär gör MrJet det enkelt att hitta perfekta flyg till Schweiz

När du väl har bestämt dig för att resa till Schweiz kan du ta hjälp av MrJet för att snabbt och enkelt välja ett flyg som passar bäst för din semesterperiod och din budget. Allt du behöver göra är att välja de datum du är ute efter så kommer MrJet att visa alla flygbolag och rutter som finns tillgängliga. Om du vill flyga med ett specifikt bolag och vill veta om de erbjuder flyg till CHE kan du använda olika sökalternativ för att hitta svaret snabbt. Du kan också filtrera din sökning på MrJet efter återbetalbara flyg och flyg med flera destinationer. På så sätt visas endast de alternativ som är relevanta för dig.

Detta borde du tänka på innan ditt flyg till Schweiz

Det finns vissa gyllene regler man måste följa innan man bokar ett flyg till Schweiz. För det första är det alltid bra att jämföra olika alternativ. Priser påverkas inte bara av säsong - du kommer märka att flygpriser höjs och sänks beroende på vilken veckodag du väljer att resa, och till och med vilken tid på dagen. Så om du kan vara flexibel med när ger dig iväg kan du spara pengar genom att undersöka på MrJet för att hitta billiga flyg till CHE. Du kan också spara tid och pengar genom att boka ditt hotell i Schweiz samtidigt som ditt flyg, eftersom du då får upp till 15% rabatt på totalbeloppet genom MrJet. Om du behöver hjälp med att hitta boende kan MrJets hotellbeskrivningar, som ger dig all information du behöver, vara värda att ta en titt på.

Få ut det mesta av din resa till Schweiz

Vad sägs om att kunna utforska Schweiz i din egen takt med friheten att kunna åka precis var du vill? Då kan det vara värt att kika på våra hyrbilserbjudanden så att du kan bege dig till ditt fordon efter att ditt flyg till Schweiz har landat. Med ditt nya åk kan du utforska området utan att behöva lära dig om komplicerade scheman och förvirrande lokaltrafik. Du kommer inte heller ha problem att hitta aktiviteter om du tar en titt på vårt verktyg för saker att göra där du kan skräddarsy din perfekta reseplan.


Erbjudanden på hyrbilar i Schweiz

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.