Resor till Zermatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Zermatt med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Zermatt

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Zermatt
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Zermatt

Oavsett om du drömmer om att åka till Zermatt för en helg eller för en längre semester kan MrJet boka flyg och hotell till Zermatt, så att din vistelse passar just din stil.

Med oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över. Du hittar dem med några få klick. Så sluta tveka och börja utforma semestern du alltid drömt om.

När du bokar din paketresa med MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att bejaka reseälskaren inom dig? Från exotiska och livliga städer till oanade äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Zermatt

Skulle du vilja byta vardagslivet mot äventyr och inspiration? Nu är det dags att förverkliga dina planer om att resa till Zermatt.

Det är förstås inte bara byggnaderna och sevärdheterna som gör en stad speciell, det är också människorna. I den här delen av Valais bor det 7 000 invånare.

Huvudstaden i landet, Bern, ligger 110 km norr om Zermatt medan Täsch ligger 6 km åt nordöst.

Börja dagen på bästa sätt med en långpromenad längs med Schwarzee, där det finns många unika fåglar.

Ta på träningsskorna och gå på en långpromenad. Här kan du hitta flera naturområden med ett myllrande naturliv. Varför inte börja med Matterhorn (bergstopp) eller Breithorn (bergstopp)? Passa även på att besöka Dufourspitze och Gornergrat om du vill ha lite mer egentid.

Vad har du planerat in om vädret är dåligt? Ta en guidad tur bland de lärorika sakerna på Matterhorn Museum eller gå runt på egen hand.

Du får chansen att lära dig om områdets förflutna när du besöker Bergsklättrarnas kyrkogård.

Oavsett om du är en spirituell person eller bara är lite nyfiken på dess roll i samhället, kommer ett besök till Pfarrkirche St. Mauritius definitivt ge din semesterresa en större mening.

Packa inte väskan riktigt ännu - här finns fortfarande mycket att se och göra! Har du exempelvis kollat in Klein Matterhorn linbana och Riffelberg Express linbana? Även Furi - Trockener Steg linbana och Gifthittli linbana erbjuder mycket av intresse.

Hotell i Zermatt

Det är ofta ganska lätt att hitta ett bra boende i Zermatt och vi på MrJet har gjort det ännu lättare. Nu hittar du nämligen över 118 prisvärda boenden på ett och samma ställe.

Boenden häromkring erbjuder allt från enklare rum till rum med allt du kan tänka dig. Om du är ute efter ett hotell som inte tänjer på plånboken för mycket kan du boka ett rum på antingen Hotel Helvetia vid Bahnhofstrasse 72 eller Hotel Alphubel Zermatt vid Brantschenhaus 7. Två andra boenden som kan vara värda att kika på är Alpenhotel Fleurs de Zermatt och Mont Cervin Palace. Dessa lyxigare hotell passar utmärkt för de som vill leva som en kung eller drottning under sin vistelse.