Resor till Genève

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Genève med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Genève:

Ruby Claire Hotel Geneva
The New Midi
Les Tresoms Lake and Spa Resort
Home Swiss Hotel
Campanile Annecy Cran Gevrier

Semesterpaket i Genève på tre nätter

Ruby Claire Hotel Geneva
The New Midi
Les Tresoms Lake and Spa Resort
Home Swiss Hotel
Campanile Annecy Cran Gevrier

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Genève

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Genève
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Genève

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Genève till alla magiska upplevelser under vistelsen så att din semester i Genève blir så bra den någonsin kan bli.

Om du bokar en paketresa till Genève, det vill säga både flygresa och hotell med oss, kan du spara stort.

Bryt loss från vardagen med med ett enda musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen är du aldrig långt från nya och underbara äventyr.

När du bokar din paketresa med MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en livlig metropol eller en lugn och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Genève

Om du söker lugn och ro på din resa men ändå vill ha mycket att uppleva är en resa till Genève rätt val.

Genève ligger 130 km sydväst om landets huvudstad, Bern, och 8 km norr om Collonges-sous-Salève.

Ett besök på Paquis badhus eller Centre nautique à Divonne les Bains är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med hela familjen på er semester i Genève. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även göra ett besök på Vitam vattenpark och OrangeCinema.

Ta med de små till Vivarium de Meyrin eller Parc Animalier Pierre Challandes och se hur de fascineras! De kan komma nära en del spännande djur och lära sig om hur viktigt det är att ta hand om miljön.

Domaine de Divonne Casino är platsen för spel med höga insatser och en livlig atmosfär. Gör en insats, ta en drink och ta in attraktionerna och ljuden.

Oavsett om du vill lära dig om lokala växter och blommor eller utforska de slingrande gångvägarna, så finns det någonting för alla när du besöker Botaniska trädgården och Växtklockan.

Kommer du ihåg de bekymmersfria barndomsdagarna när du låg i gräset och tittade på molnen som svepte förbi? Återupplev den tiden när du besöker Parc Bertrand och Bastions Park. La Perle-du-Lac-parken och Engelska trädgården är också populära samlingsplatser för besökare likväl som för lokalbor.

Ta en stund och se ut över vattnet omkring Lac de Divonne, en vacker sjö i området.

Du har förmodligen redan läst om områdets bästa affärer och museum, men glöm inte att Genève har många vackra naturparker också. Col de la Faucille och Gondola Catheline kan båda rekommenderas för en dagsutflykt. Om du vill fortsätta ladda batterierna ska du också åka till Bellegarde Canyon och Mont Saleve, två andra platser där det finns en fantastisk natur.

Fråga den trevliga personalen på Museet för internationella Röda korset och Röda halvmånen eller Arianas keramik- och glasmuseum om deras guidade turer. Här kan du njuta av stillheten och lära dig något nytt. Om du gillar utställningar ska du också besöka Patek Philippes klockmuseum och Musée international de la Réforme.

Vetenskapsfanatikerna bland oss kommer att trivas som hand i handske på Museum of the History of Science. Genom att visa upp ännu mer stimulerande innovationer kommer föremålen på Microcosm helt säkert att väcka din nyfikna sida.

I dagens läge är det onödigt att resa Jorden runt för att uppleva Moder Naturs under. Man kan helt enkelt besöka platser som Genèves naturhistoriska museum och Barbier-Muellers arkeologiska museum istället, där en fantastisk variation konstiga och underbara exemplar presenteras på samma plats.

Vilken typ av konst du än är intresserad av kommer du förmodligen hitta den i Genève. Inled dagen med ett besök på konstgallerierna i Museet för modern konst och Museum of Art and History. Om du har tid för mer konst kan du fortsätta till utställningarna i Konstmuseet Rath och Fondation Baur, Musée des Arts d’Extrême-Orient.

Upptäck regionens spännande förflutna genom att utforska de otroliga utställningar och historiska föremål som Historiska museet Maison Tavel erbjuder.

Skulle du vilja veta mer om historiska Genève? Bege dig då till FN:s Europa-högkvarter och Jet d'Eau-fontänen. WTO:s högkvarter (World Trade Organization) och Genèves universitet är också intressanta.

Pont du Mont Blanc är en konstant del av Genève. Lokalbefolkningen tänker kanske knappt på den, men de flesta besökare blir imponerade av denna slående struktur från en svunnen tid.

Utforska den enorma fästningen Fort L'Ecluse och lär dig om det som gjorde den så svår att inta. När man står vid dess murar är det lätt att föreställa sig de strider som ägde rum precis under dina fötter.

Känn dig som en drottning, även om det bara är för en timme, när du besöker Chateau de Voltaire eller Chateau de Coppet.

Är du intresserad av religion? Upplev stadens andliga sida genom att ta en tur till Saint-Pierre-katedralen och Kyrkan Chatillon Michaille. Notre Dame-basilikan och Église Russe de Genève brukar vara ett måste för många turister som är fascinerade av spiritualitet.

Tro inte att du har gjort allt bara för att du har besökt de mest omskrivna sevärdheterna i Genève! Här finns fortfarande mycket kvar att se. Varför inte avlägga ett besök till Saleve linbana och Forestland? Tactiq Aventure och On'Kart utgör ytterligare två alternativ.

Hotell i Genève

Välj ditt idealiska boende med hjälp av MrJet. Här hittar du fler än 114 boenden i Genève på ett ställe.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser än på ett hotellrum kan antingen The Ambassador eller The New Midi vara det du är ute efter. Om du däremot är en sådan som gillar att lyxa till det på semestern kommer Swiss Luxury Apartments eller Beau Rivage Geneva passa dig bättre.