Resor till Dongnae-distriktet

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dongnae-distriktet med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dongnae-distriktet

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dongnae-distriktet
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Dongnae-distriktet

Dongnae-distriktet väntar. Låt MrJet se till att du får de bästa priserna på flyg och hotell till Dongnae-distriktet.

Om du bokar flygbiljetter och hotell på samma gång hjälper vi dig att spara en rejäl slant.

Upptäck den ultimata semestern medan du granskar vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 boenden världen över.

Rädd att du inte ska få det bästa priset? Boka en paketresa idag och råkar du sedan snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Från de trendigaste städerna till de lugnaste byarna. Det finns äventyr att utforska över hela vår planet. Idag är dagen att packa väskorna och komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Dongnae-distriktet

Upplev tjusningen med Dongnae-distriktet. Du kommer att få se en ny sida av Pusan. 3 700 000 människor är bosatta i denna underbara stad, och man kan verkligen förstå varför! Dongnae-distriktet är beläget 6 km norr om stadskärnan. Om du anländer till Gimhae är det bara att hämta dina väskor, hoppa in i en taxi och åka vidare 12 km åt öster.

Ett stort antal av stadens mest populära sevärdheter går att hitta i närheten av Dongnae-distriktet, och Lotte Department Store och Haeundae Beach är två av de mest imponerande. När du väl har besökt dessa platser lär du vilja bege dig vidare till Gwangalli Beach och Busan Aquarium. Ett bra sätt att få ett bättre helhetsintryck av denna fantastiska stad är att besöka några av dess olika områden. Så se till att titta förbi närliggande Yeonsan och Sagi och upptäck allt de har att erbjuda.

Semestrar du utan barn? Dong Nae Country Club och Seven Luck Casino bör vara längst upp på din to-do-list.

Ivrig att ta del av den kulturella scenen? Testa då Bokcheon-dong Burial Mounds and Museum och Kim's Art Field.

Ta dig utomhus och förstummas av vyn när du besöker Geumjeongsan (Geumjeongberget), Geumgang Park, Hwangnyeongsanberget och Geumnyeonsanberget.

Packa en läcker picknickkorg och ta med några vänner att tjattra med när du besöker de avkopplande stadsparkerna i närheten. Välj mellan APEC Naru Park, Suyeong Sajeok-parken och Busan Citizens Park.

Ett utmärkt sätt att komma ihåg din semester är genom att åka hem med ett par minnessaker. Se vad du kan finna när du besöker Shinsegae Centum City (varuhus) och Bujeons marknad.

Geumjeong Fortress, Chungryeolsa och Bokcheon Museum kan ge dig en inblick i det förgångna.

Lokala spirituella platser som Seokbulsa Temple, Chungnyeolsa och Samgwangsa-templet ger dig chansen att reflektera i lugn och ro.

Klä dig i dina röda och vita plagg och bege dig till Busan Asiad Main-stadion för att visa ditt stöd för Busan IPark. Ett besök hit är ett måste för alla som uppskattar fotboll.

Hotell i Dongnae-distriktet

Med så många prisvärda boenden runt omkring Dongnae-distriktet är det inte lätt att välja. Men vi på MrJet har gjort det lättare. Här hittar du just nu inte mindre än 202 boenden samlade.

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser än på ett hotellrum kan antingen Popcorn Hostel Haeundae eller Egg House Haeundae Guesthouse vara perfekt för dig. Om du däremot är en sådan som gillar att lyxa till det när du är på semester kommer Park Hyatt Busan eller Paradise Hotel Busan passa dig bättre.