Resor till Haeundae

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Haeundae med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Haeundae

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Haeundae
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Haeundae

När det är dags att lämna vardagen bakom dig och förlora dig själv i nya äventyr, kan en resa till Haeundae vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Haeundae.

Spara pengar när du bokar flyg och boende tillsammans.

Skapa drömresan medan du tittar på vårt stora utbud av flygbolagspartners och över 500 000 boenden över hela världen.

Behöver du fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vårt team gör allt för att ge dig fantastiska paketpriser, så om du hittar ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Stunden är inne! Följ din inre reselust var den än leder dig. Varje vrå av världen är fylld av fantastiska överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Haeundae

Upplev charmen med Haeundae. Du kommer att få se en helt annan sida av Pusan. Med så många platser att se och saker att göra är det lätt att förstå varför 3 700 000 människor väljer att leva sina liv i denna underbara stad. Haeundae är beläget 10 km nordöst om innerstaden. Om du anländer till Gimhae är det bara att vänta in dina väskor, haffa en taxi och åka 19 km åt öster.

Med ett antal av stadens bästa sevärdheter alldeles i närheten är Haeundae ett paradis för sightseeing. Med allt från Lotte Department Store till Haeundae Beach blir du aldrig uttråkad här. Se dessutom till att inkludera Gwangalli Beach och Busan Aquarium på din sightseeinglista. Under din vistelse kanske du ska passa på att besöka några andra områden för att utforska allt vad Pusan har att erbjuda. BEXCO och Marine City är två populära delar av staden som inte ligger alltför långt bort.

Kännetecken för en fantastisk föreställning är ofta hur mycket applåder den får när den är klar. Se publiken resa sig när du besöker KBS Hall och Busans biocenter.

Dalmaji Hill, Geumnyeonsanberget, Jangsan och Cheongsapo Daritdol Observatory är fantastiska platser för naturexperter att tillbringa tid utomhus på.

Om det höga tempot i staden sliter ut dig, ladda då batterierna i en av närliggande parkerna. Dongbaekseom Park, APEC Naru Park, Suyeong Sajeok-parken och Millak Waterfront Park är alla fantastiska platser att koppla av på.

Chungryeolsa och Bokcheon Museum kommer säkert att imponera på alla historieintresserade besökare. Gör lite efterforskningar innan resan så du fullkomligt kan uppskatta dessa intressanta platser.

Besök Haedong Yong-gungsa, Chungnyeolsa och Haedong Yonggung Temple och lär dig mer om regionens spirituella historia. Dessa sevärdheter är värda din tid vare sig du är religiös eller inte.

Klä dig i dina röda och vita plagg och ta dig till Busan Asiad Main-stadion för att heja på Busan IPark. Ett besök hit är ett måste för alla som uppskattar fotboll.

Hotell i Haeundae

Vi på MrJet har fler än 151 boenden i vår hotellguide. Här kan du enkelt boka det idealiska boendet i Haeundae.

Vem säger att utmärkt service måste kosta allt för mycket? Du kan få ett rum för ett rimligt pris på Popcorn Hostel Haeundae och Egg House Haeundae Guesthouse. Om du istället vill bli ordentligt omhändertagen under din semester kan Park Hyatt Busan eller Paradise Hotel Busan vara perfekt för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den professionella personalen göra det de gör bäst.