Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Dobbiaco

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Dobbiaco med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Dobbiaco

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dobbiaco
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Dobbiaco

0

Flyg och hotell i Dobbiaco

Dobbiaco kallar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa priserna på flyg och hotell till Dobbiaco.

Ta chansen att spara en rejäl slant genom att boka både flygbiljetter och hotellrum med oss.

Skapa den ultimata resan när du söker bland vårt stora utbud av flygbolagspartners och över 500 000 boenden över hela världen.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter att du har bokat med oss, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Var och en har sina egna unika resedrömmar. Oavsett om dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller fantastiska äventyr finns vi här för att hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Dobbiaco

Packa väskan och gör dig redo att resa till Dobbiaco! En resa hit är svår att glömma.

Det är förstås inte bara sevärdheterna som gör en stad unik, det är också människorna. I den här delen av Sydtyrolen bor det 2 000 invånare.

För att komma till Dobbiaco från Rom, landets huvudstad, måste du åka 530 km åt norr. En annan bra referenspunkt är San Candido, som ligger 6 km åt öster.

Kom nära många intressanta djur och lär dig om miljövård under en utflykt till Parco Zoologico Gustav Mahler.

Börja dagen med en stunds avslappning vid Dobbiaco-sjön, som är omtyckt av många.

Vi har nog alla någon gång fantiserat om att sitta på en kunglig tron. Castel Herbstenburg är en byggnad som skulle kunna höra hemma i sagornas värld. Se därför till att besöka denna fantastiska borg för att uppleva hur det verkligen är att leva i ett kungahus.

Upplev något som är så mycket större än dig själv när du besöker San Giovanni Battista-kyrkan, en populär anhalt för besökare med ett spirituellt intresse.

Hotell i Dobbiaco

I vår reseguide hittar du lätt många rekommenderade boenden på en och samma plats. Med över 23 stycken att välja mellan i Dobbiaco kan du säkert hitta ett som passar dig.

Vare sig du är ute efter något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här staden mycket att erbjuda. På Pension Haunold (Via Schranzhofer 3) och Casa Alpina Dobbiaco (Viale Stazione n. 5) får du bra service för inte allt för mycket pengar. Du kanske hellre vill unna dig något? Den professionella personalen på Adler - Aquila och Romantik Hotel Santer kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.