Resor till Datong

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Datong med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Datong

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Datong
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Datong

Flyg och hotell i Datong

Luta dig tillbaka och låt de skickliga experterna på MrJet boka flyg och hotell till Datong. Flygbiljetter, boenden och enastående upplevelser — vi tar hand om alla bokningar. Det enda du behöver tänka på är att packa väskan!

Vill du ha mer pengar att spendera? Du har möjlighet att spara stort genom att välja att ordna både flyg och hotellrum genom oss.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över, är det enklare än någonsin att fly vardagen.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en livlig metropol eller en fridfull oas, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Datong

I Datong bör du boka boende långt i förväg eftersom det bara finns några få boenden här. Använd vår reseguide om du vill läsa mer om dem.

Yingshih Resort och Cilan Resort är väl värda att kika på. Om du gillar vad du ser gäller det att boka på studs. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och erfarna personal.