Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Datong hotell

Yingshih Resort 654 kr
Yingshih Resort

Yingshih Resort

No.1 Lane 21 Section 3 Taiya Road, Yingshi Village, Datong, Yilan-länet
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i Datong ligger mindre än en mil från Niudou Shan, Qilans skogsfritidsområde och Qilans nationella skogsfritidsområdes besökarcentrum. Songluo Shan och Sungluo led ligger också mindre än en mil härifrån.

  Mingchih Resort Hämta priser
  Mingchih Resort

  Mingchih Resort

  No.6, Mingchishanzhuang, Datong, Yilan-länet
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Datong ligger 0,5 km från Mingchihs skogsfritidsområde och 18,9 km från Lala-bergets naturreservat. Qilans skogsfritidsområde och Qilans nationella skogsfritidsområdes besökarcentrum ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Cilan Resort Hämta priser
   Cilan Resort

   Cilan Resort

   No.6, Sec. 4, Taiya Rd., Datong, Yilan-länet
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Datong ligger nära Qilans skogsfritidsområde och Qilans nationella skogsfritidsområdes besökarcentrum. Taipingshans nationalskog och fritidsområde ligger 1,1 km härifrån.

    Locasu B&B Hämta priser
    Locasu B&B

    Locasu B&B

    No.96-6, Sec. 2, Taiya Road, Datong, Yilan-länet
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Datong ligger 1,2 km från Niudou Shan och mindre än 5 km från Songluo Shan och Sungluo led. Jia Jiu Liao-flodens ekologiska park och Pi Long-sjöns naturområde ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Datong


     Du funderar alltså på att åka till Datong? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra boendealternativ i Datong.


     Topphotell och andra boendealternativ i Datong


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Datong med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Datong, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Yilan Yalu Good View Homestay
     • Mingchih Resort
     • Cilan Resort

     Utforska Datong


     I Datong finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Datong med omnejd:

     • Renzes varma källa
     • Jioujhihzes varma källor
     • Qilans skogsfritidsområde
     • Qilans nationella skogsfritidsområdes besökarcentrum
     • Jiancings historiska led
     • Taipingshan National Forest Recreation Area
     • Cilan Divine Tree Garden

     När du planerar resan till Datong kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Taipei (TSA-Songshan). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Datong?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Datong, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Datong brukar vara juli och juni, och de kallaste februari och mars. De regnigaste månaderna är juni och september, medan de torraste är december och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 24°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 11 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 16 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 19 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Datong ligger på 54 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma