Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Criciuma

Vare sig du är ute efter äventyr eller avkoppling under din resa till Criciuma kan du hitta något som passar just dig.

Flyg och hotell i Criciuma

Oavsett om du drömmer om att åka till Criciuma för en snabb visit eller för en längre resa kan MrJet boka flyg och hotell till Criciuma, så att din vistelse blir perfekt för just dig.

Om du bokar flyg och rum samtidigt hjälper vi dig att spara en rejäl slant.

Hitta den ultimata resan medan du granskar våra många partnerflygbolag och över 500 000 boenden världen över.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa med MrJet idag och om du råkar hitta ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Vi ordnar så att du kan upptäcka allt från färgstarka storstäder till mysiga små gränder. Så leta fram passet och låt din inre kompass styra. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Criciuma

Criciuma ligger runt 1 450 km söder om huvudstaden i Brasilien, Brasilia.

Vem vill inte ha sol och vatten när de reser på semester? På Praia do Rosa och Luz strand kan du lyssna till vågornas brus och ta in de vackra vyerna.

Packa picknickkorgen och hitta en fin plats i den lugna och vackra naturen som Centennial parken och Nationalparken har att erbjuda.

Färdas till en svunnen tid med ett besök till Congress Square. Denna historiska plats har många berättelser att förtälja.

Vill du upptäcka trakten runt omkring Criciuma? Två populära platser här är Içara, som ligger 8 km bort, och Forquilhinha, som ligger 13 km bort.

Fartfyllda aktiviteter som bergsklättring och vandringar gör det riktigt roligt att ta sig ut och upptäcka regionen.

Cykelturer är ett utmärkt sätt att koppla av efter en hetsig sightseeingvecka. Om du vill spendera mer tid ute i naturen kanske du vill prova på fiske från land också?

Varför inte boka in dig på guidade naturvandringar, viltsafari och stadsvandringar? Då kan du fråga din erfarna guide om allt möjligt medan du utforskar allt vad området har att erbjuda.

Om du inte har något emot att blöta ner dig lite under din semester i Criciuma kan vattensporter som bad och snorkling vara det du är ute efter.

Njut av områdets konstmuseer och historiska museer. De är bra platser att söka skydd på när vädret plötsligt vänder.

Om du vill hitta en utomhusaktivitet som hela familjen kommer att gilla, ska du besöka det omkringliggande områdets utomhusmuseer.

Alla som tycker om historia kommer nog uppskatta att det finns flera historiska palats i området. Här kan du färdas tillbaka i tiden och ta reda på allt om regionens fascinerande förflutna.

Genom ett besök till några av områdets katedraler kan du få se vilken viktig roll den lokala religionen spelar för alla de människor som bor i Criciuma.

Dra nytta av din transittid genom att öva på några få uttryck på portugisiska inför din semester i Criciuma. Försök att säga Boa sorte. Det är hur du säger ”lycka till”. En annan fras som används ofta är "Quanto tempo!" ('det var länge sedan').

Den 7 september firas Brasiliens självständighetsdag, som har en viktig plats i lokalbefolkningens hjärta. Firandet bjuder på en unik chans att upptäcka landets historia och samtidigt ha lite skoj!

Den betryggande nyheten är att Criciuma alltid kommer att finnas kvar, så detta Adeus behöver inte nödvändigtvis vara ditt sista!

Med lite planeringsarbete bör det inte vara svårt att köra till Diomicio Freitas, som är den närmast belägna flygplatsen. Den ligger omkring 4 km åt väster från de centrala delarna av Criciuma.

Karta

Criciuma - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Interclass Hotel Criciúma

Interclass Hotel Criciúma

Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
  3.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

  ibis Criciúma

  ibis Criciúma

  Avenida Gabriel Zanete No. 1090, Bairro Prospera, Criciuma, Santa Catarina
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Ceará ligger 0,7 km från Nationalparken och mindre än 5 km från Congress Square och Centennial parken. Morro dos Conventos ligger 30,8 km ...

   Tri Hotel Executive Criciúma

   Tri Hotel Executive Criciúma

   Avenida Centenario, 3020, Centro, Criciuma, Santa Catarina
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,4 km härifrån.

    Hotel Apolo XVI

    Hotel Apolo XVI

    Rua Desembargador Pedro Silva, 690, Criciuma
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Michel ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,1 km härifrån.

     Tri Hotel Criciúma

     Tri Hotel Criciúma

     Avenida Anita Garibaldi, 181, Centro, Criciuma, Santa Catarina
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Centro ligger mindre än 3 km från Congress Square, Centennial parken och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 34,9 km härifrån.

      Passione - estadia e Lazer

      Passione - estadia e Lazer

      Rod. Alexandre Beloli, Criciuma, SC
       3.5 av 5.0
        
        

       Detta motell i Primeira Linha ligger 4,8 km från Centennial parken och mindre än en mil från Nationalparken och Congress Square. Morro dos Conventos ligger 29,4 ...

       Tri Hotel Smart Criciuma

       Tri Hotel Smart Criciuma

       Avenida Centenário 3110, Criciuma, SC
        3.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,3 km härifrån.

        Tri Hotel Smart Criciuma212 kr

        9 apr. - 10 apr.

        Tri Hotel Smart Criciuma212 kr
        Colle Tourist Hotel

        Colle Tourist Hotel

        Rua Domingos Darós 70, Criciuma, SC
         3.0 av 5.0
          
          

         Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Nationalparken. Centennial parken ligger 2,7 km härifrån.

         Hotel Soratur

         Hotel Soratur

         Rua Marechal Deodoro, 405, Centro, Criciuma, SC
          3.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Nationalparken. Centennial parken ligger 2,6 km härifrån.

          Rio do Rastro Eco Resort

          Rio do Rastro Eco Resort

          SC 438, km 130, Bom Jardim da Serra
           4.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell i bergen ligger 2,4 km från Serra do Rio do Rastro.

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma