Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Criciuma hotell

Tri Hotel Criciúma Hämta priser
Tri Hotel Criciúma

Tri Hotel Criciúma

Avenida Anita Garibaldi, 181, Centro, Criciuma, Santa Catarina
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centro ligger mindre än 3 km från Congress Square, Centennial parken och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 34,2 km härifrån.

  Interclass Hotel Criciúma Hämta priser
  Interclass Hotel Criciúma

  Interclass Hotel Criciúma

  Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

   Tri Hotel Smart Criciuma Hämta priser
   Tri Hotel Smart Criciuma

   Tri Hotel Smart Criciuma

   Avenida Centenário 3110, Criciuma, SC
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,3 km härifrån.

    Tri Hotel Executive Criciúma Hämta priser
    Tri Hotel Executive Criciúma

    Tri Hotel Executive Criciúma

    Avenida Centenario, 3020, Centro, Criciuma, Santa Catarina
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,4 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Criciuma


     Du tänker alltså resa till Criciuma? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra boendealternativ i Criciuma.


     Topphotell och andra boendealternativ i Criciuma


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Criciuma med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta hotell i Criciuma och deras gratis frukost:

     • Interclass Hotel Criciúma

     Resenärer som bor på dessa hotell i Criciuma brukar tycka om gymmet:

     • Mercoplaza Executive Hotel
     • Interclass Hotel Criciúma
     • Crisul Hotel

     Utforska Criciuma


     I Criciuma finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Criciuma med omnejd:

     • Centennial parken
     • Congress Square
     • Nationalparken
     • Morro dos Conventos

     När du planerar din resa till Criciuma kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Criciuma (CCM-Diomicio Freitas). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Criciuma?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Criciuma, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Criciuma brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är augusti och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Criciuma ligger på 45 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma