Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Din nästa resa till Costa Rica med MrJet

 • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
 • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
 • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Resa till Costa Rica

Säg hej till Mato Grosso do Sul och gör dig redo att få ett entusiastiskt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Costa Rica.

Flyg och hotell i Costa Rica

Drömmer du om att åka till Costa Rica? MrJet är experter på personliga resor, med flyg och hotell till Costa Rica, vare sig det gäller omfattande vistelser eller weekendlånga miniresor.

Med oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flygbiljetter och hotell på samma gång.

Vill du ha frukost vid poolen och middag på takterrassen? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell att välja bland, är vad som helst möjligt.

Tror du att du kan hitta något bättre? Boka en paketresa idag och råkar du sedan snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Är du redo att tillfredsställa reseälskaren inom dig? Från livliga storstäder till hisnande äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Costa Rica

Costa Rica ligger runt 640 km sydväst om Brasilia, landets huvudstad.

Besök det närliggande området kring Costa Rica genom en biltur till Alcinópolis eller Chapadão do Sul. Alcinópolis hittar du 65 km åt nordväst, och Chapadão do Sul ligger 70 km åt sydöst.

Fartfyllda aktiviteter som bergsklättring och bergsklättring gör det värt att ge sig ut och upptäcka regionen.

När det är soligt får du chansen att ge dig ut i det fria och spendera eftermiddagen med fiske från land. Om det goda vädret håller i sig kan du också prova på picknick.

Har du ont om tid under din semester i Costa Rica? Boka i så fall in dig på guidade naturvandringar, viltsafari och stadsvandringar, så sköter någon annan det praktiska en stund under din resa.

Om du inte är rädd för att blöta ner dig lite under din semester i Costa Rica kan vattenaktiviteter som bad och snorkling vara perfekta för dig.

Om du vill hitta något att göra utomhus som alla kommer att gilla, ska du titta förbi närområdets trädgårdar.

Bekanta dig med regionen genom att ta en närmare titt på en eller två traditionella byar. Läs på ordentligt i förväg eller låt en turistguide sköta jobbet.

Om du pratar med en rutinerad resenär kommer hen att säga att det lättaste sättet att förhöja din semester är att lära sig ett fåtal lokala ord och uttryck. Försök att artikulera Sou de ... Det betyder ”jag kommer från”. Tem um bom dia! (”ha en bra dag”) kanske du också behöver känna till.

Om du besöker Costa Rica den 7 september kan du förbereda dig för feststämning. Du ser många lokalbor som går ut och firar Brasiliens självständighetsdag.

Den fina nyheten är att Costa Rica inte kommer försvinna, så ditt Até logo behöver inte nödvändigtvis vara ditt sista!

Är du på väg hem med flyg? Staka ut en resväg, packa dina väskor och ställ väckarklockan. Den närmaste flygplatsen är Campo Grande Intl. (CGR), som ligger bara 260 km sydväst om Costa Rica.

Karta

Costa Rica - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Ives Hotel

Ives Hotel

Av. Ver. Kendi Nakai, Costa Rica, MS
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Costa Rica ligger 32,6 km från Emas National Park och 44,6 km från Chapada dos Veadeiros and Emas National Parks.

  Hotel Pousada Recanto do Sol

  Hotel Pousada Recanto do Sol

  Av. Doná Zica 1143, Alto Taquari, Alto Taquari, MT
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Alto Taquari ligger 19,7 km från Emas National Park.

   Vitor Hotel II

   Vitor Hotel II

   Rua F leste, 346, Chapadão do Céu, GO
    2.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Chapadão do Céu ligger 11,6 km från Chapada dos Veadeiros and Emas National Parks och 21,5 km från Emas National Park.

    Hotel Nunes

    Hotel Nunes

    Av. Joaquim Perreira Franca, 780, BR-359, Alcinópolis, MS
     2.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell ligger i Alcinópolis.

     Vitor Hotel I

     Vitor Hotel I

     Rua Ipê n 213, Centro, Chapadão do Céu, GO
      2.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Chapadão do Céu ligger 11,5 km från Chapada dos Veadeiros and Emas National Parks och 21,3 km från Emas National Park.

      Hotel Recanto do Sol

      Hotel Recanto do Sol

      Av. Doná Zica, Alto Taquari, MT
        
        

       Detta boende i Alto Taquari ligger 19,6 km från Emas National Park.

       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma