Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Costa Rica - 7 att välja från

Hotell från 648 kr

Kolla hotellpriser i Costa Rica

Costa Rica hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Costa Rica
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Costa Rica?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Costa Rica, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Costa Rica brukar vara december och januari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är juli och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 33°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 509 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 224 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 161 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Costa Rica är 1298 millimeter.