Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.

Costa Rica hotell

Ives Hotel Hämta priser
Ives Hotel

Ives Hotel

Av. Ver. Kendi Nakai, Costa Rica, MS
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Costa Rica ligger 32,6 km från Emas National Park och 44,6 km från Chapada dos Veadeiros and Emas National Parks.

  Vitor Hotel II Hämta priser
  Vitor Hotel II

  Vitor Hotel II

  Rua F leste, 346, Chapadão do Céu, GO
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Chapadão do Céu ligger 11,6 km från Chapada dos Veadeiros and Emas National Parks och 21,5 km från Emas National Park.

   Hotel Pousada Recanto do Sol Hämta priser
   Hotel Pousada Recanto do Sol

   Hotel Pousada Recanto do Sol

   Av. Doná Zica 1143, Alto Taquari, Alto Taquari, MT
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Alto Taquari ligger 19,7 km från Emas National Park.

    Hotel Nunes Hämta priser
    Hotel Nunes

    Hotel Nunes

    Av. Joaquim Perreira Franca, 780, BR-359, Alcinópolis, MS
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Alcinópolis.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Costa Rica?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Costa Rica, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Costa Rica brukar vara december och januari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är juli och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 33°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 509 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 224 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 161 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Costa Rica är 1298 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma