Det kan finnas reserestriktioner för Mexiko med anledning av covid-19.

Resor till Cerralvo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cerralvo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Cerralvo:

Conrad New York Downtown
Trump International Hotel & Tower New York
The L Hotel
Trump International Beach Resort
NH Collection New York Madison Avenue

Semesterpaket i Cerralvo på tre nätter

Hotel King
Hotel Garda
The H'All Tailor Suite Roma
Trevi Beau Boutique Hotel

Semesterpaket i Cerralvo på fyra nätter

Boutique Centrale Palace Hotel
Terrace Pantheon Relais
The Style
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel
QC Termeroma Spa & Resort

Semesterpaket i Cerralvo på fem nätter

Terrace Pantheon Relais
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel
Boutique Centrale Palace Hotel
The Glam
Argentina Residenza Style Hotel

Semesterpaket i Cerralvo på sex till sju nätter

Conrad New York Downtown
Trump International Hotel & Tower New York
The L Hotel
Trump International Beach Resort
NH Collection New York Madison Avenue

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cerralvo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nuevo Leon
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Cerralvo

Vare sig du drömmer om att åka till Cerralvo för en helg eller för en längre semester kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Cerralvo, så att vistelsen blir precis som du vill.

Med oss kan du få bra rabatter om du bokar både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Föredrar du frukost vid poolen och middag på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen att söka bland, kan vad som helst hända.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Låt oss hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du ämnar bestiga berg eller njuta av en cocktail i solen, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cerralvo

Din resa till Cerralvo väntar på dig med sin egna, speciella charm.

Cerralvo ligger cirka 740 km norr om Mexico City, landets huvudstad.

Gillar du naturliga sevärdheter? Då ska du se till att besöka El Sabinal nationalpark, bara 8 km från Cerralvo. Här kan du verkligen njuta av semestern.

Vill du utforska trakterna runt omkring Cerralvo? Två omtyckta platser är General Bravo, som ligger 60 km bort, och Sabinas Hidalgo, som ligger 65 km bort.

Utforska regionen från ett unikt perspektiv med bergsklättring eller bergsklättring. Båda lockar många som vill ut på äventyr i närområdet.

När det är soligt ute är det hög tid att ge dig ut och spendera en lugn eftermiddag med cykelturer. Om det bra vädret håller i sig kan du också prova på picknick.

Slipp all stressig planering under din semester i Cerralvo genom att boka in dig på guidade naturvandringar och stadsvandringar. Du får då lära känna andra resenärer, medan din guide berättar allt om vad regionen har att erbjuda.

En resa till Cerralvo nära vattnet ger dig möjligheten att prova på massvis av vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du ge dig på bad eller sportdykning.

Om regnet plötsligt öser ner kan det passa bra att tillbringa dagen inomhus och besöka regionens konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och verkstäder för hantverk.

Om vädret ser ut att bli fint ska du passa på att bekanta dig med några av närområdets utomhusmuseer, utomhusutställningar, utomhusmarknader och trädgårdar.

Om du vill veta mer om regionens förflutna ska du bege dig till några närbelägna historiska stadsdelar, historiska palats och arkeologiska fyndplatser. Läs på i förväg för att bättre förstå platsernas historiska betydelse.

Brukar du fråga dig vad som är livets mening? Då kanske du ska överväga en utflykt till några av områdets kyrkor och katedraler. Vi kan inte lova dig att du hittar några svar, men du lär i alla fall få en rofylld stund.

Låt inte några språkbarriärer stå i vägen för en trevlig semester! Gör ditt besök i Nuevo Leon än mer berikande genom att försöka memorera några få fraser på språket som talas i landet. ¡Perdón! kan vara bra att kunna. Det betyder ”ursäkta mig”. Muchas gracias (”tack”) kan också vara bra att känna till.

Planerar du att vara här den 16 september? Då har du tur. På detta datum varje år förenas nationen för att högtidlighålla Mexikos självständighetsdag.

Hasta la vista behöver inte vara ett slutgiltigt farväl. Varför inte spara några mexikanska pesos för ditt nästa besök?

Ortens närmaste flygplats är General Mariano Escobedo Intl. När det är dags att packa dina väskor och ta dig till flygplatsterminalen, reser du 55 km sydväst om Cerralvo.