Reserestriktioner kan gälla för Mexiko, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Cerralvo - 0 att välja från

Hotell från 402 kr

Kolla hotellpriser i Cerralvo

Cerralvo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nuevo Leon
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Cerralvo?

Om du undrar när det är bäst att resa till Cerralvo, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cerralvo brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är februari och mars.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Cerralvo ligger på 29 millimeter.