Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Càng Long

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Càng Long med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Càng Long

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Càng Long
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Cang Long

Är du redo att boka flyg och hotell till Cang Long? Med hjälp av experterna på MrJet kan du sy ihop en semester du alltid kommer att minnas.

Genom oss kan du få bra rabatter om du bokar både flygbiljetter och boende samtidigt.

Kolla igenom vårt omfattande nätverk av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen. Oavsett vart du väljer att åka kan du resa med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden. Kan det bli bättre?

Alla har vi våra egna unika semesterplaner. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller hisnande äventyr finns vi här för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cang Long

Din resa till Cang Long väntar på dig med en egen och speciell charm.

Cang Long ligger cirka 1 250 km söder om huvudstaden Hanoi.

Har du lust att vidga dina vyer? Tra Vinh ligger bara 15 km från Cang Long, och Chợ Lách hittar du 25 km åt norr. Ta en tur och se efter vad som finns i trakterna runt omkring.

Vill du komma ut en sväng? Ho Chi Minh-museet, Can Thos museum och Ninh Kieu-parken ligger en kort bit bort vid Can Tho, 45 km åt väster. Boka in en hel dag här så kanske du hinner besöka Ong Pagod och Can Thos hamn också.

Att resa är mycket mer än att bara besöka turistattraktioner och smaka på lokal mat. Det handlar också om att uppleva människorna och deras kultur. Få ut det mesta av din resa till Vinh Long genom att lära dig ett fåtal uttryck på landets språk. Du kommer att vara glad att du lärde dig Ông từ đâu đến, vilket betyder ”var är du ifrån?”. En annan vanlig fras är "Lên đường bình an" ('ha en trevlig resa').

Vill du delta i firandet av Vietnam självständighetsdag? Gör en cirkel runt den 2 september i din almanacka och gör dig redo att festa!

Tạm biệt behöver inte vara ett farväl för gott. Varför inte spara några vietnamesiska dong för den dagen du återvänder?

Om du ska flyga tillbaka hem är det en bra idé att planera din resväg till flygplatsen i förväg. Från centrala Cang Long behöver du resa cirka 50 km åt väster till Can Tho (VCA), som är den närmast belägna flygplatsen.