Resor till Bryssel

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bryssel med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Bryssel:

Hotel Hubert Grand Place
pentahotel Brussels Airport
pentahotel Leuven
Hotel La Royale
Le Louise Hotel Brussels - MGallery
Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Semesterpaket i Bryssel på sex till sju nätter

Hotel Hubert Grand Place
pentahotel Brussels Airport
pentahotel Leuven
Hotel La Royale
Le Louise Hotel Brussels - MGallery
Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bryssel

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bryssel
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Bryssel

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Bryssel till alla fantastiska upplevelser under vistelsen så att din resa till Bryssel blir precis så som du önskar.

Om du bokar en paketresa till Bryssel, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med allt du kan tänkas behöva på ett enda ställe är det lättare än någonsin att planera den perfekta resan. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över gör att du kan vara på väg på nolltid.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet idag och råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa dina resväskor. Det är dags att komma iväg! Från oändlig öken till snötäckta berg och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bryssel

Vill du byta vardagsstressen mot äventyr och inspiration? Nu är det dags att förverkliga dina drömmar om en resa till Bryssel.

I det här området bor det omkring 1 000 000 invånare.

Planerar du några roliga eftermiddagar med barnen på er semester i Bryssel? På Mini-Europe och Bruparck (nöjespark) kommer hela familjen garanterat att ha roligt.

Att kliva in på Bryssel-akvariet är som att dyka ned i havsdjupet men utan att behöva använda våtdräkt. Här får du se alla sorters fascinerande marina varelser.

Du kommer att tycka om att det finns så många bryggerier här, där du och dina kompisar kan mötas upp för att avrunda dagen. Cantillonbryggeriet, Brussels Event Brewery (evenemang) och Brussels Beer Project är några av de mest kända bryggerierna.

Oavsett om du vill lära dig om lokala blommor eller utforska de slingrande gångvägarna, så finns det någonting för alla när du besöker Laekens kungliga växthus och Kasteel van Colomas rosenträdgård.

Gör dig hemmastadd med en bok, sparka en boll till varandra eller bara titta på molnen som passerar ovan dig när du besöker Jubilee Park och Bois de la Cambre. Du kan också slappna av med din favorittidning och låta världen passera förbi när du besöker Place du Petit Sablon och Brussel-parken.

Oavsett om du vill fara på en utflykt eller vill ha biljetter till något roligt, är Parlamentarium här till din tjänst! Det är ett passionerat team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du besöker Bryssel.

Börja dagen på bästa sätt med en stunds avslappning vid Dammarna i Ixelles, som är mycket populär bland ortsbefolkningen.

Ta dig lite egentid och åk till Soigne-skogen och Arboretum Tervuren. Här kan du slappna av och njuta av omgivningarna hur länge du vill.

Älskar du att strosa runt bland intressanta utställningar? Då får du inte missa Atomium och Museum of Musical Instruments - Old England Building. Det kan vara värt att besöka Konfederationsmuseet och Musée du Cinéma.

Vetenskapsfanatiker hamnar i sjunde himlen på Kungliga observatoriets planetarium, där en fantastisk uppsättning spännande vetenskapliga objekt och utställningsföremål bara väntar på att bli undersökta.

Som alla äventyrare vet är vår värld en otrolig plats. Ingen annan stans blir detta lika uppenbart som i de fullspäckade utställningsmontrarna på Naturvetenskapsmuseet och Museet för zoologi och antropologi.

I en destination som är full av imponerande konstutställningar lyckas Kungliga konstmuseet och Horta-museet på något sätt sticka ut. Missa inte heller Belgiska seriecentret och Medicinska museet.

Ett sätt att förstå dagens samhälle på är att ta ett djupdyk i det förflutna. Ta reda på vad som gjort den här staden till det den är idag med ett besök på BELvue Museum och Porte de Hal-museet.

Vill du utforska historiska klenoder? Ett besök till NATO:s högkvarter eller Manneken Pis kan ge dig en djupare förståelse för hur Bryssel såg ut förr i tiden. Bryssels stadshus (Hotel de Ville) och Euronext Brussels är också värda att besöka.

Man ville verkligen imponera när man anlade Kungliga slottet och Royal Castle of Laken, och det blev ett storslaget resultat. Nationalpalatset och Egmontpalatset är ytterligare två imponerande residens. Be om en rundtur för att se det bästa de har att erbjuda.

Känn dig som kunglighet, även om det bara är för en timme, när du tar en tur till Maison du Roi eller Château de La Hulpe.

Vare sig du är en spirituell person eller inte lär heliga platser, såsom Notre Dame du Sablon och St. Michael-katedralen, vara bland de mest rogivande sevärdheterna du kommer besöka under din resa. Notre Dame da la Chapelle och Basilica of the Sacred Heart är också viktiga för den spirituella identiteten i Bryssel.

Om du är någon som gillar att hitta de mindre välkända turistattraktionerna, så kommer Broussaille att vara precis vad du är ute efter. Eller också kan du planera en utflykt till Koninklijke Bibliotheek België.

Hotell i Bryssel

Boka ditt boende i Bryssel enklare med hjälp av vår reseguide. Här kan du hitta 367 av huvudstadens bästa boenden.

Om du hellre lägger pengar på upplevelser än på boende kan antingen Brussels Welcome Hotel eller Pacific Café Hotel vara precis det du är ute efter. Annars kan du låta den erfarna personalen på Rocco Forte Hotel Amigo eller Hotel Manos Premier behandla dig som kunglighet. Du är faktiskt på semester!