Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter tur och retur till Bryssel

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Bryssel

När Bryssel nämns i media handlar det ofta om politik och byråkrati. Men Bryssel är så mycket mer än bara EU och NATO. Det är också en livlig europeisk huvudstad som bjuder på god mat, ännu godare öl, viktiga kulturarv och spännande evenemang. Boka ett flyg till Bryssel och börja din vistelse med ett besök på ikoniska Grand’Place, ett av Europas vackraste torg som anlades på 1200-talet. Torget är kantat med vackert utsmyckade byggnader i gotisk och barock stil, till exempel Bryssels stiliga stadshus. I augusti vartannat år täcks hela detta torg med begonior. Ett hundratal volontärer hjälper till att skapa en fantastisk mandala av tusentals plantor, alltid med ett nytt tema. Slå dig ner på en av de mysiga uteserveringarna och avnjut en kall belgisk öl. Eller varför inte prova någon av Belgiens många kulinariska specialiteter? I Belgien är till och med snabbmaten genuin – du vet väl att pommes frites kommer från Belgien? En annan onyttig, men underbar, belgisk favorit är de tjocka, söta våfflorna. Vill du kombinera finkultur med shopping kan du sedan göra en utflykt till Galeries Royales Saint-Hubert, Europas första shoppingcenter. Byggnaden i sig är en fascinerande upplevelse med sin tjusiga glastäckta valvgång från 1847. Här finns en del av Europas finaste lyxshopping.

Hitta billiga resor till Bryssel

Se till att boka i god tid för att vara säker på att hitta billiga flyg till Bryssel. Priserna brukar vara som lägst sex till åtta veckor innan avresa. Planera in din resa i november, februari eller mars för bästa möjliga pris! Om Bryssels senhöst och vinter låter lite kallt för din smak kan du hålla utkik efter resor i augusti, lagom till den stora blomfestivalen på Grand-Place. Under denna period brukar priset falla under ett par veckor. Dyrast är Bryssel i april när vårlökarna blommar och i december när stadens kända julmarknader är igång.

Din resa till Bryssel

Du hittar enkelt billiga direktflyg till Bryssel från Sveriges största flygplatser. Flyger du från Stockholm kan du räkna med en restid på två till två och en halv timme. Du kan flyga med lågprisbolaget Ryanair från Stockholm Skavsta Airport, med SAS från Stockholm Arlanda eller med Brussels Airlines från Stockholm Bromma.

Flyger du från Göteborg har du möjlighet att ta direktflyget med Brussels Airlines. Denna resa tar mindre än två timmar. Ibland kan det finnas billigare resor med mellanlandningar, till exempel via Amsterdam. Om du reser från södra Sverige är det enkelt att ta tåget till Köpenhamns flygplats. Härifrån kan du hitta billiga flyg till Bryssel med bland annat Ryanair och SAS. Dessutom är de snabba – resan tar bara en och en halv timme.

När du landar på Brussels Airport

Ditt flyg till Bryssel landar på Brussels Airport, en stor internationell flygplats som årligen tar emot 23 miljoner passagerare. Här finns ett fyrtiotal butiker med allt från belgisk choklad till diamantsmycken, men även 30 restauranger och snackbarer. Flygplatsen erbjuder också obegränsat och gratis wifi.

Du tar dig enkelt in till Bryssel med hyrbil, taxi, tåg eller buss. Taxiresan tar 25–30 minuter och kostar runt 45 euro. Tågstationen hittar du på terminalens källarplan. En tågresa in till centrala Bryssel tar mindre än tjugo minuter. Bussarna avgår från våningen direkt under ankomsthallen. Många hotell i Bryssel erbjuder även gratis transport till flygplatsen – fråga om det när du bokar!

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.