Reserestriktioner kan gälla för Tunisien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Borj Cedria

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Borj Cedria med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Borj Cedria

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Borj Cedria
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Borj Cedria

0

Flyg och hotell i Borj Cedria

Vi tror att varje resande är unik på sitt eget sätt och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet sätta ihop den bästa semestern med flyg och hotell till Borj Cedria för dig och din familj.

Missa inte möjligheten att spara stort genom att boka både flygresa och hotell med oss.

Föredrar du lunch och middag vid takpoolen? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell att söka bland, ligger världen för dina fötter.

Med vår prisgaranti kan du känna dig trygg! Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning, så garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi har alla våra egna unika reseplaner. Oavsett om dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller rafflande äventyr vill vi hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Borj Cedria

Kom ihåg att boka ditt boende så snart som möjligt, eftersom Borj Cedria bara har 4 boenden att välja på. Du kan hitta mer information om dem i vår reseguide.

Som tur är finns det rum för alla budgetar i Borj Cedria. Om du känner för att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka in dig på Caribbean World Borj Cedria - All Inclusive (Zone Touristique BP 47) eller Solymar (Soliman Plage). Å andra sidan så är du faktiskt på semester. Så det är inte konstigt om du vill unna dig något ordentligt. Den professionella personalen på Hotel Ezzahra Dar Tunis och Sun Beach - Club Playa Sol Resort kommer se efter alla dina behov.