Det kan finnas reserestriktioner för Tunisien med anledning av covid-19.

Resor till Bir El Bey

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bir El Bey med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bir El Bey

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bir El Bey
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bir El Bey

Flyg och hotell i Bir El Bey

Dagdrömmer du om Bir El Bey? MrJet är mästare på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Bir El Bey, vare sig det handlar om veckolånga vistelser eller weekendlånga utfärder.

Få mer pengar över till sevärdheter och nöjen när du ordnar både flygresa och hotell med oss.

Med en stor samling på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över kan du välja och vraka oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet idag och hittar ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi hjälper dig att utforska allt från färgstarka storstäder till vindlande kustvägar. Så packa resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Bir El Bey

Ska du äntligen åka till Bir El Bey? Här finns det bara ett fåtal boenden tillgängliga, så se till att du bokar i god tid. I vår reseguide hittar du mer information.

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på boende kan antingen Caribbean World Borj Cedria - All Inclusive eller Solymar vara perfekt för dig. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bestämmer dig för att bo på Hotel Ezzahra Dar Tunis eller Sun Beach - Club Playa Sol Resort kan du förvänta dig en otrolig upplevelse.