Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Benimantell

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Benimantell med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Benimantell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Benimantell
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Benimantell

Flyg och hotell i Benimantell

Benimantell kallar. Låt MrJet ordna de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Benimantell.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? När du bokar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss sparar du stort.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen, är det enkelt att få en paus från vardagen.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vänta inte längre! Följ din inre äventyrare var den än leder dig. Varje vrå av världen är fylld av roliga överraskningar och helt nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Benimantell

Benimantell är en plats du inte får missa. När du bor i detta livfulla område har du möjlighet att se precis allt du vill i Alicante, oavsett vilken typ av upplevelse du vill ha. Med ungefär 330 000 invånare i staden lär du komma i kontakt med många lokalbor. När du väl har landat, hittat ditt bagage och tagit dig ut ur Alicante Intl. ska du åka 50 km åt nordöst innan du är framme vid Benimantell. Då befinner du dig 40 km nordöst om stadskärnan i Alicante.

I staden råder det definitivt ingen brist på imponerande saker att göra, och många av dem hittar du nära Benimantell. Det är svårt att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Terra Natura och Castillo de San Jose är två du måste besöka. Glöm inte att även ta med Vall de Guadalest och Magic Natura på din lista över saker att göra. Om du vill se Alicante från en annan synvinkel ska du bege dig till Polop och Puig Campana, som du definitivt inte får missa.

Oavsett om det är första gången du är här eller du kommer tillbaka till några av dina favoritplatser, lär det bli svårt att få tråkigt. I synnerhet när centrum är fullspäckad med otroliga sevärdheter som Santa Barbara-slottet.

Om du befinner dig fast med dåligt väder, ta skydd under tak och besök Vehículos Históricos Vall de Guadalest, Museo de Saleros y Pimenteros de Guadalest och Museo Microgigante. De spännande samlingarna kommer säkert att hålla igång ditt sinne och dina kläder torra!

Hotell i Benimantell

Har du äntligen bokat en resa till Benimantell? Här finns det bara 8 boenden tillgängliga, så kom ihåg att vara ute i god tid. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

Vakna upp på glatt humör när du bokar en vistelse på något av de populära hotellen The Level at Melia Villaitana Hotel - Adults Only och Melia Villaitana.