Resor till Ashinoyu

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ashinoyu med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ashinoyu

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ashinoyu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Ashinoyu

Flyg och hotell i Ashinoyu

Vare sig du drömmer om att resa till Ashinoyu för en snabb visit eller för en längre tid kan MrJet ordna med flyg och hotell till Ashinoyu, så att resan passar dina önskemål.

Genom oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flyg och hotell på samma gång.

Med om omfattande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över har du mycket att välja bland oavsett vad du känner för.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vare sig du vill till en stad som aldrig sover eller en gemytlig och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Ashinoyu

Det är områden som Ashinoyu som ger Hakone all sin charm. Känner du dig redo för att upptäcka vad denna del av staden har att erbjuda? 13 000 människor bor i denna populära metropol, och du kommer snart förstå varför! Ashinoyu ligger 1 km sydöst om stadens centrum. Om du ankommer till Haneda är det bara att vänta in dina väskor, ta en taxi och åka vidare 75 km åt sydväst.

Ashinoyu är en dröm när det kommer till sightseeing. En stor del av stadens främsta sevärdheter kan man hitta i närheten av det här området, däribland Hakone friluftsmuseum och Hakone helig plats. Avsätt även lite tid till att ta en sväng förbi Great Boiling Valley och Narukawa Art Museum. Ett riktigt bra sätt att få en bättre känsla av denna fantastiska stad är att besöka några av dess olika områden. Så titta förbi närbelägna Hakone och Miyanoshita för att upptäcka deras unika charm.

Ibland kan ett verk inspirera dig så mycket att du måste lära dig mera om dess bakgrund. Se om personalen är tillgänglig att prata med dig om alstren när du besöker Hakone Museum of Art, Key Hiraga Museum, Tamamura Toyoo Life Art Museum och Pola Museum of Art.

Från interaktiva utställningar till konstiga objekt och konstföremål, museer har någonting för besökare i alla åldrar. Om det är riktigt dåligt väder, varför inte fara till Hakone Sekisho, Hakone Ekiden Museum, Hakone Village Samurai Museum och Mamoru Shigemitsu Memorial Hall?

Hur skulle det vara med en runda golf? Byt till dina khakislacks, smörj dina klubbor och uppvisa dina bästa Tiger Woods-slag när du besöker Hakone Kurakake Golf Course, Hakoneen Golf Course och Hakone Yunohana Golf Course.

Barn kan vara fantastiska resevänner, särskilt om du tar med dem till häftiga platser! För en minnesvärd dag med familjen, far till Hakone Komagatake Ropeway, Hakone-en Aquarium, Hakones repväg och Hakone Toy Museum.

Ta en paus från din telefon, ta en paus från det stressiga moderna levnadssättet och uppskatta naturens lugn när du besöker Mount Kamiyama, Hiryu Falls, Chisuji Falls och Gensei no Mori Forest.

Förbered en picknickkorg och bjud med ett antal vänner att skratta med när du besöker de avkopplande grönområdena i närheten. Ta och välj mellan Gensei no Mori Forest och Hakone Stone‐Paved Road.

De närliggande historiska turistattraktionerna kommer att ge dig bättre förståelse för områdets intressanta historia. Buddhist Stoneworks at Motohakone och Tokoan Kumano Gongen har många historier att berätta.

Om du gillar sevärdheter kopplade till religion får du inte missa Hakuryu Shrine, Helgedomeni Kuzuryu, Choanji Temple och Shogenji Temple.

Hotell i Ashinoyu

Omkring Ashinoyu finns det massor av utmärkta boenden att välja mellan. Och vi på MrJet har gjort det lite lättare. I vår reseguide kan du hitta över 63 rekommenderade boenden. Där hittar du garanterat ett som passar dig perfekt!

Som tur är finns det rumspriser för alla plånböcker i Ashinoyu. Om du satsar på att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka in dig på antingen Fuji-Hakone Guest House (912 Sengokuhara) eller B&B Pension Hakone (1297 Ninotaira Hakonemachi). Annars kan du låta den trevliga personalen på Gora Tensui eller Hyatt Regency Hakone Resort and Spa behandla dig som kunglighet. Du är ju ändå på semester!