Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Areni

Är du redo att leka upptäcktsresare? En resa till Areni kommer med allt vad Armenia kan erbjuda, inklusive dess otroliga berg. Du kan behöva lämna turiststråken, men det gör bara ditt äventyr mer spännande.

Flyg och hotell i Areni

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Areni till alla magiska äventyr under vistelsen så att din semester i Areni blir så bra den någonsin kan bli.

Missa inte möjligheten att spara stort genom att boka flygbiljetter och boende med oss.

Om du bokar din resa genom oss finns det ingen gräns för allt du kan uppleva. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 internationella boenden kan du få allt du drömt om.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Nya äventyr väntar på dig över hela världen och vi är här för att hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Areni

Tycker du om naturliga sevärdheter? Då ska du passa på att se Jermuk-kanjonen, som du hittar 45 km från Areni. Här kan du njuta av lugnet och ladda batterierna.

Har du lust att vidga dina vyer? Chʼiva ligger bara 9 km nordväst om Areni, och Yeghegnadzor finner du 14 km åt nordöst. Hoppa in i bilen och upptäck vad som finns i trakterna runt omkring.

När du känner att det är dags att bli ett med din inre äventyrare kan det vara en idé att prova på bergsklättring. Dock finns det få bättre sätt att ta del av områdets natur och landsbygd än med vandringar.

Om du känner dig lite stressad kan du ta dig ut i naturen och prova på cykelturer. Annars kanske picknick skulle passa dig bättre.

Se till att besöka regionens historiska museer, och njut av vad de har att erbjuda.

Om du vill veta mer om områdets förflutna ska du se till att besöka några lokala fästningar. Läs på i förväg för att få ut så mycket om möjligt av besöket.

Lär dig mer om områdets lokala religion eller kom i kontakt med din spirituella sida genom att titta närmare på några av de kyrkor och kloster som finns i närområdet kring Areni.

Läcker mat, dans och musik – nationaldagsfirandet uppvisar det bästa ett land har att erbjuda. Se till att du hinner hänga med på firandet under Armeniens självständighetsdag den 21 september.

När du är beredd att flyga hem ska du se till att du har tillräckligt med tid för att ta dig till Zvartnots Intl. (EVN). Du hittar flygplatsen 85 km nordväst om de centrala delarna av Areni, och det är den närmaste flygplatsen.

Karta

Areni - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Areni House B&B

Areni House B&B

Street 3, 8, Areni
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta pensionat i Areni ligger 10,2 km från Noravank-klostret.

  Arevi Hotel

  Arevi Hotel

  Village Yeghegis, Vayots Dzor province, Yeghegis, Vayots Dzor Province
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Yeghegis ligger 36,1 km från Noravank-klostret.

   Qarandzav

   Qarandzav

   Vayoc dzor, Yeghegnadzor
    2.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Yeghegnadzor ligger 21,7 km från Noravank-klostret och mindre än fem mil från Sankt Gayanes kyrka och Israel Ori-statyn. Jermuk-kanjonen och Mineral ...

    Vayk Hotel and Tourism Center

    Vayk Hotel and Tourism Center

    10A Jermuk Highway, Vayk
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Vayk ligger mindre än fyra mil från Sankt Gayanes kyrka, Israel Ori-statyn och Mineral Water Gallery. Jermuk-kanjonen och Noravank-klostret ligger ...

     Hotel Arpa

     Hotel Arpa

     8/1 Narekatsy Street, Yeghegnadzor
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i centrala Yeghegnadzor ligger 21,3 km från Noravank-klostret och mindre än fem mil från Sankt Gayanes kyrka och Israel Ori-statyn. Mineral Water ...

      Hotel Yeghegnadzor

      Hotel Yeghegnadzor

      2 Yerevanyan Hwy, Yeghegnadzor, Vayots Dzor Province
        
        

       Detta hotell i Yeghegnadzor ligger 20,7 km från Noravank-klostret och mindre än fem mil från Sankt Gayanes kyrka och Israel Ori-statyn. Mineral Water Gallery ...

       Amrots Hotel

       Amrots Hotel

       2 Erkrabanner Street, Vayk
        3.5 av 5.0
         
         

        Detta hotell i Vayk ligger mindre än fyra mil från Sankt Gayanes kyrka, Israel Ori-statyn och Noravank-klostret. Mineral Water Gallery och Jermuk-kanjonen ligger ...

        Hotel Lider Complex

        Hotel Lider Complex

        6 Jermuk Highway, Vayk, Vayots Dzor Province
         3.0 av 5.0
          
          

         Detta hotell i Vayk ligger mindre än fyra mil från Sankt Gayanes kyrka, Israel Ori-statyn och Mineral Water Gallery. Jermuk-kanjonen och Noravank-klostret ligger ...

         Hotel Lider Complex288 kr

         11 aug. - 12 aug.

         Hotel Lider Complex288 kr

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma