Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Areni hotell

Areni House B&B Hämta priser
Areni House B&B

Areni House B&B

Street 3, 8, Areni
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Areni ligger 10,2 km från Noravank-klostret.

  Arevi Hotel Hämta priser
  Arevi Hotel

  Arevi Hotel

  Village Yeghegis, Vayots Dzor province, Yeghegis, Vayots Dzor Province
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Yeghegis ligger 36,3 km från Noravank-klostret.

   Amrots Hotel Hämta priser
   Amrots Hotel

   Amrots Hotel

   2 Erkrabanner Street, Vayk
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Vayk ligger mindre än fyra mil från Sankt Gayanes kyrka, Israel Ori-statyn och Noravank-klostret. Mineral Water Gallery och Jermuk-kanjonen ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Hotel Arpa Hämta priser
    Hotel Arpa

    Hotel Arpa

    8/1 Narekatsy Street, Yeghegnadzor
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Yeghegnadzor ligger 21,3 km från Noravank-klostret och mindre än fem mil från Sankt Gayanes kyrka och Israel Ori-statyn. Mineral Water Gallery och Jermuk-kanjonen ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Areni?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Areni, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Areni brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Areni är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma