Det kan finnas reserestriktioner för Brasilien med anledning av covid-19.

Resor till Além Paraíba

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Além Paraíba med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Além Paraíba

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Além Paraíba
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Além Paraíba

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Além Paraíba? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du boka en vistelse du alltid har drömt om.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotellrum samtidigt.

Med en ständigt växande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden finns det mycket att välja bland oavsett var du är på väg.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett paketerbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en livlig metropol eller en gemytlig vistelse i naturen, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Além Paraíba

Är du redo att ge dig iväg på din resa till Além Paraíba? Här hittar du gott om tips om vad du kan göra under din vistelse i Sydöstra regionen.

Huvudstaden Brasilia ligger cirka 870 km nordväst om Além Paraíba.

I närheten av Além Paraíba väntar vackra naturattraktioner, som till exempel Sittande hunden-klippan, 45 km bort. Om det finns tid över måste du även försöka hinna med Veu da Noiva-fallet, 40 km bort.

Ingen som gillar fotboll bör gå miste om chansen att besöka Estádio Eduardo Guinle, som är belägen 50 km bort, i Nova Friburgo. Ta en titt i kalendern för att se när Friburguense spelar, och om du missar dem kan du alltid kolla in Santa Cruz Futebol Clube, det andra laget som hör hemma här.

Vill du upptäcka vad som finns i området kring Além Paraíba? Två platser som vi kan rekommendera är Carmo, som ligger 10 km bort, och Santo Antônio do Aventureiro, som ligger 16 km bort.

Förvandla din vistelse i regionen till en oförglömlig upplevelse med en dag av bergsklättring eller vandringar. Båda två är mycket populära utomhusaktiviteter i de här trakterna.

Om du och barnen är trötta på sightseeing är det en bra idé att koppla av med cykelturer eller picknick.

Ta din semester i Sydöstra regionen till en högre nivå med paragliding. Du kan känna dig som en fågel högt uppe bland molnen.

Känner du för att prova på roliga vattenaktiviteter? Smörj in solkrämen och ha roligt som aldrig förr med bad eller snorkling.

Regionens konstmuseer och historiska museer svämmar över av fascinerande saker att se. Här kommer du definitivt hitta något som faller dig i smaken.

När det är dags att säga Adeus till Além Paraíba ska du inte oroa dig – platsen finns alltid där för att välkomna dig tillbaka!

Om du reser med flyg är det klokt att planera din väg till flygplatsen innan du åker. Från centrala Além Paraíba behöver du resa ungefär 65 km till Itamar Augusto Cautiero Franco (IZA), som är den närmaste flygplatsen.