Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Karta

Skyports Seaplane Base Airport

Adress:
New York NY
United States
IATA-kod:
NYS
Längdgrad:
-73.972778
Breddgrad:
40.733889
Tidszon:
America/New_York

Såhär hjälper MrJet dig att hitta bra flyg från Skyports Seaplane Base

Om du redan har valt Skyports Seaplane Base som din avreseort kan MrJet hjälpa dig välja de specifika flyg från den flygplatsen som passar bäst med dina planer. Allt du behöver göra är att skriva in din destination så kommer alla de olika flygbolagen, tiderna och priserna att läggas ut framför dig så att du enkelt kan välja och jämföra dem. Resultaten uppdateras hela tiden, så du kan vara säker på att hitta de bästa erbjudandena just då. Om du har ytterligare kriterier kan dessa tas hand om de också. Vårt verktyg låter dig söka efter återbetalbara alternativ och rutter för flera destinationer, och till och med filtrera efter dina föredragna flygbolag, så du kan skapa en resa som är perfekt för dig.

Praktiska tips angående avgångsflygplatser

Tajming betyder allt när det kommer till flygning och det är alltid bättre att ge dig av i god tid när du ska till Skyports Seaplane Base, ifall att resan till flygplatsen blir försenad. Om du reser längre sträckor och har ett flyg tidigt på morgonen dagen efter kan det vara en bra idé att boka in dig på ett hotell nära Skyports Seaplane Base. Om det låter som en bra idé kan du använda MrJet för att se vilka hotell det finns att välja mellan. Glöm inte att det är en bra idé att vara på flygplatsen minst två timmar före den schemalagda avgångstiden för flyg från NYS. Du kommer då ha gott om tid att koppla av i loungen efter att ha checkat in ditt bagage.

Såhär sparar du pengar på din resa från Skyports Seaplane Base

Om du är ute efter de bästa möjliga priserna för flyg från NYS kan det hjälpa att vara flexibel när det kommer till exakta datum och tider då du vill resa. Det beror på att priser kan variera drastiskt beroende på vilka datum som väljs, så det kan löna sig att leta runt en del online. Du kan också använda MrJet för att boka ditt hotell tillsammans med ditt flyg från Skyports Seaplane Base för att få upp till 15% rabatt. Våra specifika hotellbeskrivningar kommer hjälpa dig att göra ett informerat beslut på nolltid.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.