Flyg från Charleroi till Köpenhamn från

Billiga flygbiljetter från Charleroi till Köpenhamn

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Köpenhamn
IATA-kod för avreseflygplatsBRU
IATA-kod för ankomstflygplatsCPH
Antal flygalternativ1
Flygpris1 400 kr
Snittflygtid1 timme 30 minuter

Bäst dagar att flyga från BRU till CPH

Köpenhamn CPH — flyguppgifter

Från Charleroi
IATA-kod för avreseflygplats BRU
Till Köpenhamn
IATA-kod för ankomstflygplats CPH
Antal verksamma flygbolag 4
Tillgängliga flygbolag easyJet, SAS, Brussels Airlines, Lufthansa, KLM, Iberia, Cathay Pacific
Avstånd 755 km
Restid 1 30
Flygpris 1 048 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Charleroi till Köpenhamn med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från BRU till CPH? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Charleroi-Köpenhamn på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Köpenhamn från Charleroi

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till CPH från BRU är det värt att samtidigt kika på hotell i Köpenhamn. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Köpenhamn

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Charleroi till Köpenhamn - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Köpenhamn. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Charleroi till Köpenhamn

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Charleroi to Köpenhamn. Leta efter sista-minuten-biljetter från Charleroi till Köpenhamn till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Charleroi och Köpenhamn från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Charleroi till Köpenhamn finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Charleroi till Köpenhamn – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Charleroi till Köpenhamn Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Charleroi till Köpenhamn flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

null Flyginformation för (BRU) till null (CPH)

null Flyginformation för (BRU) till null (CPH)

FlygbolagFlygAvgång BRUAnkomst CPHon
-09-22
to
-09-23
fr
-09-24

-09-25

-09-26

-09-27
ti
-09-28
Stopp
SN225709:35 am11:05 amSe prisSe prisSe prisSe prisSe prisSe prisSe pris
0 Stopp
SK59410:30 am00:00 pmSe prisSe pris
-
-
-
Se prisSe pris
0 Stopp
SK159405:35 pm07:05 pmSe prisSe prisSe pris
-
-
-
Se pris
0 Stopp
SN226509:05 pm10:35 pmSe prisSe prisSe pris
-
Se prisSe prisSe pris
0 Stopp
SN225903:55 pm05:25 pm
-
-
Se pris
-
Se prisSe pris
-
0 Stopp

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Charleroi till Köpenhamn

Lägsta priserna som hittats under de senaste 4 dygnen. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell i Köpenhamn

Wakeup Copenhagen Borgergade

Wakeup Copenhagen Borgergade

2 out of 5
Borgergade 9, Köpenhamn
Priset är 698 kr per natt mellan 17 okt. och 17 okt.
Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Strøget och Rosenborg slot. Botaniska trädgården och Christiansborg ...
Wakeup Copenhagen Borgergade
Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen
Priset är 1 361 kr per natt mellan 24 sep. och 24 sep.
Detta hotell ligger nära stranden, mindre än en mil från Amager strandpark, Royal Arena och Bella Center. Den kongelige Opera och Nyhavn ligger dessutom mindre ...
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Hotel SKT. Annæ

Hotel SKT. Annæ

4 out of 5
Sankt Annæ Plads 18-20, Köpenhamn
Priset är 1 392 kr per natt mellan 28 sep. och 28 sep.
Detta hotell med miljövänlig profil ligger i Nyhavn - Amalienborg, nära Skuespilhuset och Nyhavn. Slottet Amalienborg och Kongens Nytorv ligger dessutom tio ...
Hotel SKT. Annæ

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
h27

h27

4 out of 5
LONGANGSTRAEDE,27, Köpenhamn, Hovedstaden
Priset är 1 244 kr per natt mellan 26 sep. och 26 sep.
Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Köpenhamn ligger fem minuters promenad från Dansk Design Center, Tivoli och Rådhuspladsen. Christiansborg Slot ...
h27
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup
Priset är 1 703 kr per natt mellan 24 sep. och 24 sep.
Detta hotell med spa nära stranden ligger mindre än 5 km från Amager strandpark, Den Blå Planet akvarium och Field's shoppingcenter. Den kongelige Opera och ...
Clarion Hotel Copenhagen Airport
CABINN Copenhagen

CABINN Copenhagen

3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Köpenhamn
Priset är 796 kr per natt mellan 30 sep. och 30 sep.
Detta hotell i Centrala Köpenhamn ligger mindre än 2 km från Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli och Rådhuspladsen. Christiansborg Slot och Botaniska trädgården ligger ...
CABINN Copenhagen
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Köpenhamn
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.