Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Newark till Laie

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Newark till Laie med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från NYC till HNL? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Newark-Laie på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Laie från Newark

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till HNL från NYC är det värt att samtidigt kika på hotell i Laie. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Laie

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Newark till Laie - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Laie. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Laie

Se alla 1 062 boenden i Laie

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Courtyard by Marriott Oahu North Shore

Courtyard by Marriott Oahu North Shore

55-400 Kamehameha Highway, Laie, HI
  3.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell har direkt tillgång till stranden och ligger i Laie, en kvarts promenad från Polynesian Cultural Center och Brigham Young University Hawaii. Mindre ...

  Courtyard by Marriott Oahu North Shore1 788 kr

  4 dec. - 5 dec.

  Courtyard by Marriott Oahu North Shore1 788 kr
  Tiki Moon Villas

  Tiki Moon Villas

  55-367 Kamehameha Hwy, Laie, HI
   3.5 av 5.0
    
    

   Denna semesterbostad har direkt tillgång till stranden och ligger i Laie, en kvarts promenad från Polynesian Cultural Center och Brigham Young University Hawaii. ...

   Villa Koa

   Villa Koa

   55-131 Kamehameha Highway, Laie, HI
    3.0 av 5.0
     
     

    Denna villa nära stranden ligger mindre än 2 km från Pounders Beach och Polynesian Cultural Center. Kokololio Beach Park och Hauʻula Beach Park ligger också ...

    Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

    Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

    Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.