Flyg från Stockholm till Kalix från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Kalix

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Kalix
IATA-kod för avreseflygplats
ARN
IATA-kod för ankomstflygplats
LLA
Pris tur-och-retur
681 kr

Bäst dagar att flyga från STO till LLA

Kalix LLA — flyguppgifter

Från
Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats
STO
Till
Kalix
IATA-kod för ankomstflygplats
LLA
Antal verksamma flygbolag
8
Tillgängliga flygbolag
Norwegian Air International Ltd, Scandinavian Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss International Air Lines
Avstånd
689 km
Restid
1 15
Flygpris
681 kr

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Stockholm till Kalix

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Stockholm to Kalix. Leta efter sista-minuten-biljetter från Stockholm till Kalix till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Stockholm och Kalix från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Stockholm till Kalix finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Stockholm till Kalix – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Stockholm till Kalix Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Stockholm till Kalix flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Stockholm till Kalix med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till LLA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Kalix på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Kalix från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till LLA från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Kalix. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Kalix

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Kalix - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Kalix. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till Kalix

Topphotell i Kalix

Hotell Valhall

Hotell Valhall

3.5 out of 5
Strandgatan 21, Kalix, 952 33
Detta hotell med golfbana har 3,5 stjärnor och ligger i Kalix. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster brukar ...
Hotell Valhall
Sangis Motell och Camping AB

Sangis Motell och Camping AB

2.5 out of 5
Haparandavägen 2, Kalix, Norrbottens län, 95272
Detta pensionat ligger i Kalix. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och frukost. Läs recensioner skrivna av gäster som har bott på Sangis ...
Sangis Motell och Camping AB
Nordic Lapland Resort

Nordic Lapland Resort

3 out of 5
Frevisören, Kalix, Norrbottens län, 952 95
Denna semesterby för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Kalix. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och bastu. Den populära sevärdheten ...
Nordic Lapland Resort

Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad

Filipsborg, the Arctic Mansion

Filipsborg, the Arctic Mansion

3 out of 5
195 Nyborgsvägen, Kalix, Norrbotten, 952 91
Denna gård vid stranden har 3 stjärnor och ligger i Kalix. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära sevärdheterna ...
Filipsborg, the Arctic Mansion
Hotel Olof

Hotel Olof

3.5 out of 5
Hallituskatu 16, Tornio, 95400
Detta hotell med golfbana har 3,5 stjärnor och ligger i Tornio. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och rumsservice. Våra gäster brukar tala ...
Hotel Olof
Park Hotel Tornio

Park Hotel Tornio

3.5 out of 5
Itäranta 4, Tornio, 95400
Detta hotell med golfbana har 3,5 stjärnor och ligger i Tornio. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och 2 restauranger. Våra gäster brukar ...
Park Hotel Tornio
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kalix
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.