Billiga hotell i Kalix - 31 att välja från

Hotell från 650 kr

Kolla hotellpriser i Kalix

Kalix hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kalix
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Kalix


Det är busenkelt att hitta boende i Kalix med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


Gästerna tycker om detta boende i Kalix och deras gratis frukost:

  • Hotell Valhall

Utforska Kalix


I Kalix finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kalix med omnejd:

  • Galleria Kalix
  • Kalix kyrka
  • Kalix Golfklubb

När du förebereder din resa till Kalix kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Luleå (LLA-Kallax). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


När passar det bäst att utforska Kalix?


Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Kalix, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kalix brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och maj, medan de torraste är april och januari.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 8°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Kalix är 24 millimeter.

Senaste Kalix hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av MrJet