Flyg från Stockholm till San Salvador från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till San Salvador

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till San Salvador
IATA-kod för avreseflygplatsARN
IATA-kod för ankomstflygplatsSAL
Flygpris7 299 kr

San Salvador — flyguppgifter

Från Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats STO
Till San Salvador
IATA-kod för ankomstflygplats SAL
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag Finnair, Lufthansa, United, Air France, KLM, Iberia
Avstånd
Restid
Flygpris 7 299 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Stockholm till San Salvador med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till SAL? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-San Salvador på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till San Salvador från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till SAL från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i San Salvador. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till San Salvador

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till San Salvador - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i San Salvador. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Stockholm till San Salvador

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Stockholm to San Salvador. Leta efter sista-minuten-biljetter från Stockholm till San Salvador till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Stockholm och San Salvador från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Stockholm till San Salvador finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Stockholm till San Salvador – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Stockholm till San Salvador Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Stockholm till San Salvador flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till San Salvador

Topphotell i San Salvador

Barceló San Salvador

Barceló San Salvador

4.5 out of 5
Ave Las Magnolias Y Blvd Del Hipodromo, San Salvador, SS
Priset är 663 kr per natt mellan 3 dec. och 3 dec.
Detta hotell i lyxstil ligger i nöjesdistriktet, en kvarts promenad från National Museum of Anthropology Dr. David J. Guzman och Olivos Plaza. Multiplaza och ...
Barceló San Salvador
Quality Hotel Real Aeropuerto

Quality Hotel Real Aeropuerto

4 out of 5
KM 40.5, Carretera Al Aeropuerto de El Salvador, San Luis Talpa, PA
Priset är 1 305 kr per natt mellan 11 dec. och 11 dec.
Detta hotell med spa ligger nära flygplatsen, 21,3 km från Costa del Sol Beach och mindre än fyra mil från Zona Franca San Marcos och Playa Sunzal. Amerikanska ...
Quality Hotel Real Aeropuerto
Acantilados

Acantilados

3.5 out of 5
Km. 41 1/2, Carretera El Litoral, La Libertad, LI
Priset är 2 000 kr per natt mellan 29 nov. och 29 nov.
Detta hotell vid stranden i La Libertad ligger 4,9 km från Playa San Blas och mindre än en mil från Playa El Majahual och Playa Sunzal. San Diegos strand och ...
Acantilados

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Hotel Los Farallones

Hotel Los Farallones

3.5 out of 5
Km 41.5 Carretera Litoral, La Libertad
Priset är 1 231 kr per natt mellan 6 dec. och 6 dec.
Detta hotell på stranden i La Libertad ligger 2 km från Playa El Majahual och Playa Sunzal. Mindre än 15 km härifrån hittar du Playa San Blas och San Diegos ...
Hotel Los Farallones
Holiday Inn San Salvador, an IHG Hotel

Holiday Inn San Salvador, an IHG Hotel

3.5 out of 5
Urb. Y Blvd Santa Elena, Antiguo Cuscatlán, San Salvador
Priset är 951 kr per natt mellan 3 dec. och 3 dec.
Detta hotell i centrala Antiguo Cuscatlán ligger 0,9 km från La Gran Via (affärsgalleria) och mindre än 5 km från Amerikanska ambassaden i San Salvador och Plaza ...
Holiday Inn San Salvador, an IHG Hotel
Courtyard Marriott San Salvador

Courtyard Marriott San Salvador

3.5 out of 5
Esquina Calle 2 y calle 3, Centro de Estilo de Vida La Gran Vi, Antiguo Cuscatlán, LI
Priset är 854 kr per natt mellan 3 dec. och 3 dec.
Detta hotell i nöjesdistriktet ligger en kvarts promenad från La Gran Via (affärsgalleria) och Multiplaza. Amerikanska ambassaden i San Salvador och National ...
Courtyard Marriott San Salvador
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i San Salvador
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.