Flyg från Göteborg till San Salvador från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till San Salvador

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till San Salvador
IATA-kod för avreseflygplatsGOT
IATA-kod för ankomstflygplatsSAL
Flygpris9 320 kr

San Salvador — flyguppgifter

Från Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats GOT
Till San Salvador
IATA-kod för ankomstflygplats SAL
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag Delta, Lufthansa, KLM, American Airlines
Avstånd
Restid
Flygpris 9 320 kr

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Göteborg till San Salvador

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Göteborg to San Salvador. Leta efter sista-minuten-biljetter från Göteborg till San Salvador till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Göteborg och San Salvador från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Göteborg till San Salvador finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Göteborg till San Salvador – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Göteborg till San Salvador Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Göteborg till San Salvador flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Göteborg till San Salvador med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från GOT till SAL? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Göteborg-San Salvador på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till San Salvador från Göteborg

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till SAL från GOT är det värt att samtidigt kika på hotell i San Salvador. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till San Salvador

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Göteborg till San Salvador - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i San Salvador. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till San Salvador

Topphotell i San Salvador

Barceló San Salvador

Barceló San Salvador

4.5 out of 5
Ave Las Magnolias Y Blvd Del Hipodromo, San Salvador, SS
Priset är 915 kr per natt mellan 19 aug. och 20 aug.
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i San Salvador. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och 2 restauranger. Våra gäster ...
Barceló San Salvador
Acantilados

Acantilados

3.5 out of 5
Km. 41 1/2, Carretera El Litoral, La Libertad, LI, 01101
Priset är 2 407 kr per natt mellan 13 sep. och 14 sep.
Detta hotell vid stranden har 3,5 stjärnor och ligger i La Libertad. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster ...
Acantilados
Hotel Los Farallones

Hotel Los Farallones

3.5 out of 5
Km 41.5 Carretera Litoral, La Libertad, 106
Priset är 2 275 kr per natt mellan 13 sep. och 14 sep.
Detta hotell vid stranden har 3,5 stjärnor och ligger i La Libertad. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster ...
Hotel Los Farallones

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Real InterContinental San Salvador at Metrocentro Mall

Real InterContinental San Salvador at Metrocentro Mall

5 out of 5
Blvd. de Los Heroes, San Salvador, SS, 544
Priset är 1 636 kr per natt mellan 13 sep. och 14 sep.
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i San Salvador. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och 3 restauranger. Våra gäster ...
Real InterContinental San Salvador at Metrocentro Mall
Boca Olas Resort Villas

Boca Olas Resort Villas

3.5 out of 5
Km. 42 1/2 Carretera al Litoral, Playa El Tunco, Tamanique, 01101
Priset är 1 968 kr per natt mellan 23 aug. och 24 aug.
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i Tamanique. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra ...
Boca Olas Resort Villas
Crowne Plaza Hotel San Salvador

Crowne Plaza Hotel San Salvador

4 out of 5
89 Av Norte y 11 Calle Poniente, Colonia Escalon, San Salvador, SS, 0
Priset är 1 250 kr per natt mellan 20 aug. och 21 aug.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i San Salvador. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och frukost. Våra gäster ...
Crowne Plaza Hotel San Salvador
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i San Salvador
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.