Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Hitta rätt flyg från Houston till Bukarest med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från HOU till BUH? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Houston-Bukarest på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Bukarest från Houston

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till BUH från HOU är det värt att samtidigt kika på hotell i Bukarest. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Bukarest

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Houston till Bukarest - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Bukarest. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Bukarest

Se alla 1 094 boenden i Bukarest

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Cismigiu

Hotel Cismigiu

38, Regina Elisabeta Blvd., Bukarest
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Bukarest centrum ligger 15 minuters promenad från Stadshuset i Bukarest och Rumänska Ateneum. Parlamentet (Palatul Parlamentului) och Herastrau-parken ...

  Hotel Cismigiu659 kr

  24 jan. - 25 jan.

  Hotel Cismigiu659 kr
  Grand Hotel Continental

  Grand Hotel Continental

  56 Victoriei Avenue, Bukarest
   5.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i lyxstil i Bukarest centrum ligger tio minuters promenad från Cretulescu-kyrkan och Rumänska Ateneum. Parlamentet (Palatul Parlamentului) och Herastrau-parken ...

   Grand Hotel Continental659 kr

   22 jan. - 23 jan.

   Grand Hotel Continental659 kr
   Hilton Garden Inn Bucharest Airport

   Hilton Garden Inn Bucharest Airport

   11 Bd. Aeroportului, Otopeni, Ilfov County
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än 15 km från Water Park Otopeni, Therme Bucharest och Herastrau-parken. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom ...

    Hilton Garden Inn Bucharest Airport479 kr

    26 jan. - 27 jan.

    Hilton Garden Inn Bucharest Airport479 kr
    JW Marriott Bucharest Grand Hotel

    JW Marriott Bucharest Grand Hotel

    Calea 13 Septembrie 90, Bukarest
     5.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i lyxstil ligger nära flygplatsen, mindre än 2 km från Parlamentet (Palatul Parlamentului) och Rumänska nationaloperan.

     JW Marriott Bucharest Grand Hotel878 kr

     23 jan. - 24 jan.

     JW Marriott Bucharest Grand Hotel878 kr
     Radisson BLU Bucharest

     Radisson BLU Bucharest

     Calea Victoriei 63-81, Sector1, Bukarest
      5.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i lyxstil i Bukarest centrum ligger nära Rumäniens nationella konstmuseum och Rumänska Ateneum. Parlamentet (Palatul Parlamentului) och Herastrau-parken ...

      Radisson BLU Bucharest612 kr

      25 jan. - 26 jan.

      Radisson BLU Bucharest612 kr
      Athenee Palace Hilton Bucharest

      Athenee Palace Hilton Bucharest

      1-3 Episcopiei Street, Sector 1, Bukarest
       5.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell i lyxstil ligger i Bukarest centrum, nära Rumäniens nationella konstmuseum och Rumänska Ateneum. Cismigiu-trädgården och Nationalmuseet för rumänsk ...

       Athenee Palace Hilton Bucharest685 kr

       20 jan. - 21 jan.

       Athenee Palace Hilton Bucharest685 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.