Flyg från Helsingfors till Banjul från

Information om flyg till Banjul
IATA-kod för avreseflygplatsHEL
IATA-kod för ankomstflygplatsBJL

Banjul — flyguppgifter

Från Helsingfors
IATA-kod för avreseflygplats HEL
Till Banjul
IATA-kod för ankomstflygplats BJL
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Helsingfors till Banjul

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Helsingfors to Banjul. Leta efter sista-minuten-biljetter från Helsingfors till Banjul till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Helsingfors och Banjul från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Helsingfors till Banjul finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Helsingfors till Banjul – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Helsingfors till Banjul Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Helsingfors till Banjul flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Helsingfors till Banjul med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från HEL till BJL? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Helsingfors-Banjul på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Banjul från Helsingfors

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till BJL från HEL är det värt att samtidigt kika på hotell i Banjul. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Banjul

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Helsingfors till Banjul - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Banjul. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Helsingfors till Banjul

Topphotell i Banjul

Assaraya Atlantic Hotel

Assaraya Atlantic Hotel

Marina Parade, Banjul, BJL
Priset är 1 224 kr per natt mellan 21 aug. och 22 aug.
Detta hotell med spa ligger i Banjul. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära sevärdheterna Gambias nationalmuseum ...
Assaraya Atlantic Hotel
lilis Apartments

lilis Apartments

2.5 out of 5
Kerr Serigh, Banjul, Banjul
Detta lägenhetshotell ligger i Banjul. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och takterrass. De populära sevärdheterna Gambias nationalmuseum ...
lilis Apartments
Sunprime Tamala Beach Resort

Sunprime Tamala Beach Resort

4 out of 5
Kotu Beach, Serrekunda, Banjul
Priset är 1 010 kr per natt mellan 15 aug. och 16 aug.
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Serrekunda. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära sevärdheterna ...
Sunprime Tamala Beach Resort

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Bamboo Village Resort

Bamboo Village Resort

3.5 out of 5
Bertil Harding Hwy, Serrekunda, Banjul
Priset är 732 kr per natt mellan 15 aug. och 16 aug.
Detta hotell vid stranden har 3,5 stjärnor och ligger i Serrekunda. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära ...
Bamboo Village Resort
Senegambia Beach Hotel

Senegambia Beach Hotel

3 out of 5
Senegambia Road, Serrekunda
Priset är 691 kr per natt mellan 15 aug. och 16 aug.
Detta hotell vid stranden har 3 stjärnor och ligger i Serrekunda. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och privat strand. Våra gäster ...
Senegambia Beach Hotel
Balafon Beach Resort

Balafon Beach Resort

3.5 out of 5
Kololi Beach, Serrekunda
Priset är 749 kr per natt mellan 15 aug. och 16 aug.
Detta hotell vid stranden har 3,5 stjärnor och ligger i Serrekunda. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och privat strand. De populära ...
Balafon Beach Resort
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Banjul
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.