Resor till Serrekunda

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Serrekunda med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Serrekunda

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Serrekunda
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Serrekunda

När tiden är inne att lämna vardagen och uppleva nya äventyr, kan en tur till Serrekunda vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa priserna på flyg och hotell till Serrekunda.

Spara pengar genom att boka flygbiljetter och hotell på samma gång.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över, har det aldrig varit så enkelt att komma bort.

Och glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Från städerna som aldrig sover till de mest rofyllda byarna. Det finns upplevelser att utforska i varje hörn av världen. Nu är det äntligen dags att ta fram resväskan och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Serrekunda

En resa till Serrekunda är redo för dig. Staden är full sevärdheter att upptäcka.

Från Serrekunda är det cirka 7 km åt sydöst till Banjulinding och 8 km åt nordöst till Bakau.

Vare sig du är ung eller bara känner dig ung i sinnet är Tanji Bird Reserve (fågelreservat) den rätta platsen för dig på resan till Serrekunda.

Ingenting är så avslappnande än en dag på stranden. Lägg ner badkläderna och bege dig till Kololi Beach för lite badterapi.

Är det dags för ett spännande äventyr ute i det gröna? Då är Abuko National Park eller Trädparken Bijilo precis vad du letar efter.

Hotell i Serrekunda

Kom ihåg att välja ett boende långt i förväg. Låt oss på MrJet hjälpa dig. Hitta det idealiska boendet i vår reseguide. Här finns ett stort antal boenden på ett och samma ställe.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser än på ett hotellrum kan antingen Palm Beach Hotel eller Palma Rima Hotel passa dig perfekt. Annars kan du låta den erfarna personalen på Kairaba Beach Hotel eller Kombo Beach Hotel behandla dig som kunglighet. Du är ju faktiskt på semester!