Flyg från Peking till Taipei från

Information om flyg till Taipei
IATA-kod för avreseflygplatsBJS
IATA-kod för ankomstflygplatsTPE
Antal flygalternativ1
Snittflygtid3 timmar 15 min med bil

Taipei — flyguppgifter

Från Peking
IATA-kod för avreseflygplats BJS
Till Taipei
IATA-kod för ankomstflygplats TPE
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Peking till Taipei med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från BJS till TPE? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Peking-Taipei på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Taipei från Peking

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till TPE från BJS är det värt att samtidigt kika på hotell i Taipei. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Taipei

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Peking till Taipei - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Taipei. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Peking till Taipei

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Peking to Taipei. Leta efter sista-minuten-biljetter från Peking till Taipei till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Peking och Taipei från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Peking till Taipei finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Peking till Taipei – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Peking till Taipei Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Peking till Taipei flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Peking till Taipei

Topphotell i Taipei

Hotel Royal - Nikko Taipei

Hotel Royal - Nikko Taipei

4.5 out of 5
No. 37-1, Section 2, Zhongshan North Rd., Taipei
Priset är 982 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
Detta hotell i lyxstil i Zhongshan ligger en kvarts promenad från Taipei Film House och Ningxias nattmarknad. Huashan 1914 Creative Park och Taipei Fine Arts ...
Hotel Royal - Nikko Taipei
Grand Hyatt Taipei

Grand Hyatt Taipei

5 out of 5
2 SongShou Road, Taipei
Priset är 1 512 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
Detta hotell i lyxstil ligger i Xinyi, tio minuters promenad från Taipei 101, Taipeis internationella kongresscenter och Taipei World Trade Center. Sun Yat-Sen ...
Grand Hyatt Taipei
Caesar Park Hotel Banqiao

Caesar Park Hotel Banqiao

4.5 out of 5
No. 8, Section 2, Xianmin Blvd., Banqiao District, Taipei
Priset är 851 kr per natt mellan 24 jan. och 25 jan.
Detta hotell i lyxstil i Banqiao ligger 1,2 km från Nanyas nattmarknad och mindre än 5 km från Xinzhuangs baseballstadion och Fu Jens katolska universitet. Lungshans ...
Caesar Park Hotel Banqiao

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
W Taipei

W Taipei

5 out of 5
10 Zhongxiao East Rd, sec 5, Xinyi Dist, Taipei
Priset är 2 079 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
Detta hotell i lyxstil i Xinyi ligger en kvarts promenad Taipei 101 och Taipei World Trade Center. Chiang Kai-sheks minnessal och Elephant Mountain ligger dessutom ...
W Taipei
The Okura Prestige Taipei

The Okura Prestige Taipei

5 out of 5
9 Nanjing E. Rd., Sec. 1, Taipei
Priset är 2 446 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
Detta hotell i lyxstil ligger i Zhongshan, mindre än 3 km från Dihua Street, Chiang Kai-sheks minnessal och Taipei Confucius-templet. Lungshans tempel och Shilin ...
The Okura Prestige Taipei
Shangri-La Far Eastern, Taipei

Shangri-La Far Eastern, Taipei

5 out of 5
201 Tun Hwa South Road, Section 2, Taipei
Priset är 1 625 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
Detta hotell i lyxstil i Daan ligger mindre än 2 km från Tong Huas nattmarknad och Daan Forest Park. Taipei 101 och Four Four South Village Simple Market ligger ...
Shangri-La Far Eastern, Taipei
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Taipei
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.