Resor till Taipei

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Taipei med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Taipei

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Taipei
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Taipei

Är du redo att boka flyg och hotell till Taipei? Med hjälp av experterna på MrJet kan du sätta ihop en resa du aldrig kommer att glömma.

Du får grymma rabatter om du väljer att boka både biljetter och rum med oss.

Fly vardagens rutiner med med några enstaka musklick. Med över 500 partnerflygbolag och och fler än 500 000 hotell världen över är du närmare än vad du tror till fantastiska nya upplevelser.

När du bokar din paketresa genom MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du får syn på ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande huvudstad eller en fridfull vistelse i naturen, så hjälper vi dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Taipei

Boka en resa till Taipei och upptäck en destination som är full av överraskningar.

I den här staden bor det cirka 7 900 000 invånare.

Från Taipei är det omkring 10 km åt norr till Shilin och 12 km åt söder till Xindian.

Är du osäker på var du ska börja ditt äventyr i den här spännande staden? Taipei 101 och National Palace Museum är ett utmärkt val.

Alla familjemedlemmar kommer att uppskatta ett besök på Miramars pariserhjul och Taipei Film House på semestern i Taipei. Om ni är ute efter lite mer nöje och äventyr är Baby Boss och Formosa Fun Coast Water Park några fler alternativ.

Genom glaset kan du iaktta de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på Yehliu Ocean World.

Vill du besöka den mest spännande platsen i staden? Då ska du åka till Taipei Zoo, där du kan komma nära många arter i det spännande djurriket.

Lär dig allt om den ursprungliga floran medan du utforskar de välbevarade trädgårdarna i Taipei Botanical Garden.

Rulla ut en pläd och titta på molnen som passerar ovanför i urbana oaser som Ungdomsparken och Dahu Park. Du kan också slappna av med din favorittidning och betrakta världen med andra ögon när du besöker Daan Forest Park och Taipei 228 minnespark.

Försäkra dig om att göra ett kort stopp hos Cihus turistbyrå och Jiaoxi varma källors turistbyrå. Den vänliga lokala personalen erbjuder råd och tips så du får ut det mesta av resan.

Gå på äventyr och utforska områdets vattenfall och låt dig imponeras av naturens egna skådespel. Wulai-fallen, Wufengchi Waterfall och Shifen Waterfall är tre spektakulära vattenfall som du inte får missa.

Vad är väl bättre än en dag på stranden. Lägg ner solglasögonen och kör till Fulong Beach för lite havsterapi.

Du har förmodligen redan sett områdets finaste gator och shoppingställen, men glöm inte att Taipei har många imponerande naturreservat också. Yangmingshans nationalpark och Beitouparken är två av de mest omtyckta. Vill du ladda batterierna mer? Då måste du uppleva den oslagbara miljön vid Elephant Mountain och Lion's Head Mountain.

Planera in ett besök på Museum of World Religions eller Taiwans miniaturmuseum om vädret är dåligt en dag. Här kan du gå runt och se intressanta utställningar och njuta av lugnet. Vill du se mer? Då ska du kolla programmet på Beitou Hot Springs Museum och Dricksvattenmuseet.

Låt dig föras med över de sju haven på Evergreen sjöfartsmuseum, ett värdefullt museum över regionens sjöfarartraditioner.

Genom att ställa ut en stor samling av det nyaste inom vetenskapliga framsteg, erbjuder Taipei astronomiska museum allt du behöver för att hålla hjärnan i form.

Få mer information om naturens värld genom ett besök på National Taiwan Museum och Shung Ye-museet för Taiwans urbefolkning. Med så många underliga och fantastiska arter samlade i byggnaderna, kanske du inte vet var du ska börja! Jordens skatter är gränslösa, och du kan veta mer om dem på Shihsanhengs arkeologiska museum och Kaidagelan kulturmuseum.

Vilken typ av konst du än gillar kommer du hitta den i Taipei. Inled dagen med ett besök på konstutställningarna i Yingge keramikmuseum och Taipei Fine Arts Museum. Om du vill ta del av mer konst kan du fortsätta mot MoCA Taipei och Juming Museum.

Åk på en fascinerande tidsresa genom att besöka Museet för institutet för historia och filologi och Nationalhistoriska museet. Här berättas det om stadens unika arv på ett roligt och intressant sätt.

Om du vill ta del av historiens Taipei kan du anordna ett besök till Chiang Kai-sheks minnessal och Sun Yat-Sen Memorial Hall. Om du har tid att se mer borde du också försöka hinna med Taipei Story House och Wuchih-bergets miltärkyrkogård.

Är du historieälskare? I så fall kan du ta dig till Ershawan fästning och San Domingo-fästningen för att lära dig om de som försvarade dem och hur de användes som viktiga fortifikationer. Baimiwong Fort och Dawulun Fort har också försvarats mot attacker många gånger under årens lopp.

Få din dagliga dos av både historia och spiritualitet genom att besöka Longshan-templet och Taipei Confucius-templet. Nationalhelgedomen för revolutionens martyrer och Xingtian-templet drar även till sig många resande med en spirituell nyfikenhet.

Hoppa inte på flyget riktigt ännu - här finns fortfarande mycket att se och göra! Har du exempelvis sett Treasure Hill och Songshands kulturella park? Taipeis stadsbibliotek Beitou och Rainbow Riverside Park är också platser du kan besöka.

Hotell i Taipei

Hos oss på MrJet finns fler än 497 boenden i vår hotellguide. Där kan du lättare hitta det perfekta boendet i Taipei.

Du behöver inte spendera allt för mycket för en natt i Taipei. United Hotel vid 200 Kwang-fu South Road och Holo hostel vid 22F -2, No.50, Zhong Xiao W. Rd är två utmärkta alternativ för dig som vill bo billigt. Två andra boenden som kan vara värda att kika på är W Taipei och Le Meridien Taipei. Dessa lyxigare hotell passar utmärkt för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt under sin vistelse.

Då du besöker Taipei kommer du definitivt att vilja upptäcka Taipei 101. Vill du bo i närheten så du kan kolla in denna ikoniska sevärdhet på din semester? Grand Hyatt Taipei ligger omkring 0,3 km bort och Tango House är 1 km bort.