Flyg från Göteborg till Olbia från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Olbia

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Olbia
IATA-kod för avreseflygplatsGOT
IATA-kod för ankomstflygplatsOLB
Flygpris1 944 kr

Bäst dagar att flyga från GOT till OLB

Olbia — flyguppgifter

Från Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats GOT
Till Olbia
IATA-kod för ankomstflygplats OLB
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag Lufthansa, Brussels Airlines, Swiss International Air Lines, KLM, Air France
Avstånd
Restid
Flygpris 1 944 kr

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Göteborg till Olbia

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Göteborg to Olbia. Leta efter sista-minuten-biljetter från Göteborg till Olbia till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Göteborg och Olbia från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Göteborg till Olbia finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Göteborg till Olbia – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Göteborg till Olbia Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Göteborg till Olbia flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Göteborg till Olbia med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från GOT till OLB? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Göteborg-Olbia på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Olbia från Göteborg

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till OLB från GOT är det värt att samtidigt kika på hotell i Olbia. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Olbia

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Göteborg till Olbia - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Olbia. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till Olbia

Topphotell i Olbia

The Pelican Beach Resort & SPA - Adults Only

The Pelican Beach Resort & SPA - Adults Only

4 out of 5
Via Mar Adriatico, 34, Pittulongu, Olbia, OT, 7026
Priset är 2 609 kr per natt mellan 22 aug. och 23 aug.
Detta hotell i lyxstil har 4 stjärnor och ligger i Olbia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, utomhuspool och privat strand. Våra gäster brukar tala väl om ...
The Pelican Beach Resort & SPA - Adults Only
Hotel Martini Olbia

Hotel Martini Olbia

4 out of 5
Via Gabriele d'Annunzio, 21, Olbia, 07026
Priset är 1 507 kr per natt mellan 7 sep. och 8 sep.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Olbia. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster ...
Hotel Martini Olbia
Hotel Felix Olbia

Hotel Felix Olbia

4 out of 5
Viale Aldo Moro 333, Olbia, Sardinia, 07026
Priset är 1 398 kr per natt mellan 14 sep. och 15 sep.
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Olbia. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster ...
Hotel Felix Olbia

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Geovillage Green Residence

Geovillage Green Residence

Via Stazzu Canu snc, Olbia, 07026
Priset är 1 036 kr per natt mellan 2 sep. och 3 sep.
Detta boende ligger i Olbia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och rumsservice. De populära sevärdheterna Olbias hamn och Fausto Noce ...
Geovillage Green Residence
DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia

DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia

4 out of 5
Via Isarco 5/7, Olbia, 07026
Priset är 2 040 kr per natt mellan 1 sep. och 2 sep.
Detta hotell med familjevänlig profil har 4 stjärnor och ligger i Olbia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och utomhuspool. Våra gäster ...
DoubleTree by Hilton Hotel Olbia - Sardinia
Hotel Panorama

Hotel Panorama

4 out of 5
Via Mazzini, 7, Olbia, OT, 7026
Priset är 1 418 kr per natt mellan 13 sep. och 14 sep.
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Olbia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och fullständigt spa. Våra gäster brukar ...
Hotel Panorama
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Olbia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.