Boka Gårdar

Boka Gårdar med MrJet

Om en traditionell och kulturell upplevelse är målet med din nästa resa kanske en semester på en gård skulle vara något för dig. Gårdar finns i olika storlekar, från exklusiva herrgårdar till familjeägda, ombyggda lador i mindre storlek. Vad alla har gemensamt är att de bjuder in till avkoppling och lite lugn och ro.

Rummen är ofta individuellt dekorerade i unika stilar, men alla erbjuder en hemtrevlig och mysig atmosfär med lyxiga lakan och bekväma möbler. Vissa gårdar har en traditionell dekor med utsmyckade väggar täckta av antikviteter och vackra, höga tak. Andra går i en modernare och ljusare stil med käcka och trendiga designinslag och nyrenoverade badrum.

Gårdsboenden är perfekta för de som vill fly undan vardagens jäkt och stress och slappna av någonstans bekvämt. Om du jobbar i en storstad och längtar efter landsbygdens stillhet och lugn erbjuder en semester på en gård gott om frisk luft och möjligheten att ta långa promenader över kullar och längs stränder i närheten. Om du och din partner firar er årsdag är en gård perfekt för en romantisk weekend. Många av dem erbjuder också lyxiga bekvämligheter, som spaanläggningar och behandlingsrum. Frukosten är ofta fyllig och serveras antingen vid en sprakande brasa eller ute i det fria i boendets stillsamma och vackra trädgård.

Flera gårdar erbjuder även konferensrum och businesscenter, så om du och dina kollegor planerar en resa utanför staden kan ett av dessa boenden passa perfekt för era teambuildingaktiviteter och konvent. Eftersom många gårdsboenden omges av dussintals hektar av grönområden som väntar på att utforskas erbjuder de ofta gott om kostnadsfria parkeringsplatser. Det är inte heller ovanligt att de större godsen erbjuder golfbanor och country clubs som har öppet för alla som känner sig sugna på en runda.

Vissa av dessa boenden erbjuder också bröllopstjänster om du bokar i god tid. Om du gifter dig i en kyrka ute på landet passar en gård i närheten perfekt för bröllopsfesten eller som boende för gästerna, vare sig du planerar ett klassiskt bröllop med dekorationer överallt eller en modernare och enklare tillställning.

Många gårdar är hundratals år gamla och kan även vara av intresse för historieälskare. Personalen kan berätta mer om boendets spännande förflutna och de historiska händelser som ägt rum i området medan du kopplar av med lite eftermiddagste. Så om du är ute efter ett lugnt och stillsamt boende till din nästa semester är det en utmärkt idé att ta en titt på det urval av charmiga gårdar som finns på vår webbsida.