Boka Fjällstugor

Boka Fjällstugor med MrJet

Se till att valla skidorna och damma av vandringskängorna! Urvalet av chalets som MrJet erbjuder kommer nämligen få dig att vilja ge dig ut i bergen. De finns på schweiziska kullar och under franska pister, längs med Klippiga bergen i Colorado och nere i de österrikiska Alpernas dalgångar, och alla är perfekta för dig som vill utforska glaciärer och bergstoppar. Men det är inte allt de erbjuder. Chalets kan också fungera som mysiga krypin på klippor i Sydafrika, trevliga kyffen vid kusten med utsikt över havet eller charmiga hem som blickar ut över blomstrande, alpina ängar. Om du kort sagt är ute efter en avkopplande semester ute i naturen kan en chalet vara det perfekta valet.

Skidchalets har alltid gått i spetsen för dessa boenden. Det finns gott om dem bland vintersportsresorter från Frankrike till Italien och från Kanada till Japan, och de har sedan länge varit det första valet för resenärer med skidor och täckbyxor i högsta hugg. Chalets är speciellt populära bland familjer på vintern. Det är lätt att förstå varför med tanke på de många sovrummen som håller hela skidsällskapet pigga och glada, det stora vardagsrummet med en mysig eldstad, det fullt utrustade köket, de speciella skidrummen för förvaring av utrustning och till och med ski-in, ski-out direkt till pisterna.

De som är ute efter lyx kommer också fatta tycke för de chalets som satsar på överflöd och stil. Bortom den charmiga, alpina timmerarkitekturen finns det privata bastur, bubbelpooler och matsalar med servering. Tänk dig att vina nedför backen och direkt komma hem till allt detta. Det finns inget bättre sätt att ta hand om musklerna efter en dag av intensiv åkning.

Att hyra chalet är dock inte bara intressant för vintersportsentusiaster. Om du längtar efter att fly undan storstaden och hitta en egen plats ute i naturen finns det alltid en där för dig, mellan vackra bergstoppar i mäktiga bergskedjor, vid glittrande alpina sjöar eller uppe på klippor vid stormiga kuster. Det betyder att fotvandring, ridning, bergsklättring, forsränning och alla möjliga sorters äventyrliga aktiviteter kan finnas på resplanen när du bor i en chalet. Kanske behöver du bara vänta på att snön ska smälta.

Vare sig du är ute efter ett mysigt krypin med en sprakande eldstad ute i Klippiga bergen, en lyxig herrgård intill pisten med verandor som blickar ut över glaciärerna i Chamonix, eller något mitt emellan, kan MrJet erbjuda så pass många olika chalets att varje resa blir unik. Det är superenkelt att hitta det boende som är perfekt för just dig. Ange bara de datum du planerar att åka så får du de bästa alternativen på din destination. Du kan också använda dig av vår praktiska resekarta för att hitta de chalets som ligger utspridda i området.