Resor till Zanzibar Town

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Zanzibar Town med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Zanzibar Town:

Jua Retreat
Ocean Paradise Resort & Spa Zanzibar
Amani Villas Nature Retreat
TUI BLUE Bahari Zanzibar
Essque Zalu Zanzibar

Semesterpaket i Zanzibar Town på sex till sju nätter

Jua Retreat
Ocean Paradise Resort & Spa Zanzibar
Amani Villas Nature Retreat
TUI BLUE Bahari Zanzibar
Essque Zalu Zanzibar

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Zanzibar Town

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Zanzibar Town
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Zanzibar Town

Flyg och hotell i Zanzibar Town

Luta dig tillbaka, koppla av och låt det skickliga teamet på MrJet boka flyg och hotell till Zanzibar Town. Flyg, boenden och oförglömliga upplevelser — vi kan förverkliga din drömresa. Allt som finns kvar för dig att göra är att packa väskan!

Ta chansen att spara pengar genom att boka flygresa och hotellrum genom oss.

Med ett ständigt växande antal på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden kan du välja och vraka oavsett var du vill åka.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och för över skillnaden.

Alla har vi våra egna unika semesterdrömmar. Vare sig dina inkluderar avkopplande lyx vid stranden eller rafflande äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Zanzibar Town

Boka en resa till Zanzibar Town och utforska en stad som är full av överraskningar.

Destinationen ligger 75 km från Dar es Salaam, landets huvudstad, och 12 km från Kibele.

Du måste inte vara barn för att vilja fara till parken. Sträck på dina ben eller träna på din yoga när du besöker Forodhaniträdgården.

Planera in en dag på Shangani Beach. Här kan du njuta av de vackra omgivningarna och lyssna på fåglarna i flera timmar.

I Zanzibar Town finns det flera imponerande naturreservat, såsom Prison Island och Jozani skogsreservat. Missa inte heller Kwale Island och Chapwani-ön om batterierna behöver laddas mer.

Ett bra sätt att få en djupare förståelse för det förflutna är att besöka viktiga, historiska sevärdheter. Besöker du Slavmarknad och House of Wonders får du chansen att uppleva historiens Zanzibar Town. Varför inte också ta dig till Livingstones hus och Hamamnis persiska bad?

Gå längs muren och lär dig om historian bakom Old Fort, en fästning som utgjorde en viktig del av försvaret av regionen.

Upptäck något som är så mycket större än oss alla när du besöker Christ Church Cathedral, en populär anhalt för personer med ett spirituellt intresse.

Hotell i Zanzibar Town

Se till att hitta ett boende i Zanzibar Town långt i förväg. Börja med att ta hjälp av vår reseguide. Här kan du hitta massor av boenden på ett och samma ställe.

I Zanzibar Town finns boenden för både backpackers och de som satsar på lyx. Om du har en budget att hålla kan du boka in dig på House of Spices eller The Market Lodge. Det finns också Zanzibar Serena Hotel och Chuini Zanzibar Beach Lodge. Dessa lyxigare hotell passar perfekt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.