Resor till Yokohama

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Yokohama med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Yokohama

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Yokohama
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Yokohama

Drömmer du om att åka till Yokohama? MrJet är experter på personliga resor, med flyg och hotell till Yokohama, vare sig det gäller flera månaders äventyr eller weekendlånga utfärder.

Vem vill inte ha bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum med oss sparar du pengar.

Det finns inte mycket som är härligare än en stressfri resa. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell runtom i världen är du bara några få klick från nästa äventyr.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du köper ett paketerbjudande med MrJet nu och råkar snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi ser till att du kan förlora dig själv i allt från färgstarka storstäder till avlägsna tropiska öar. Så packa resväskan och låt äventyrslusten styra. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Yokohama

Boka en spännande resa till Yokohama, en stad full av överraskningar.

I den här staden bor ungefär 3 600 000 invånare.

Landets huvudstad, Tokyo, ligger 30 km nordöst om Yokohama medan Kamakura ligger 15 km åt söder.

En utflykt till Yokohama Cosmo World eller Hakkeijima Sea Paradise (nöjesfält) är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med familjen under semestern i Yokohama. Om ni vill ha lite mer äventyr är Anpanmans museum och Yomiuriland ytterligare några alternativ.

Genom glaset kan du iaktta de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på Enoshimas akvarium.

Lär känna djuren, stora och små, som finns på Nogeyamas zoo och Zoorasia Yokohamas zoologiska trädgårdar. Du kan också utforska det spännande djurlivet på Makigahara Children's Zoo och Kanazawa Zoo.

Botanikexperter likväl som nybörjare kommer att bli lyckliga att upptäcka Yokohama's vidsträckta plantsamling. För en blomsterfylld dag, inled med en lugn promenad längs de slingrande stigarna vid Sankei-en-parken. När du känner dig färdig, åk till Prefekturen Kanagawas botaniska trädgård i Ofuna, där de stora variationen av speciella växter i sig självt kommer att uppskattas. För de mer intresserade har också Samuel Cocking Garden och Kana Garden några förtjusande utställningar.

Från att sparka boll till att koppla av i gräset, det finns alltid ett skäl att fara till en grönskande park som Yamashita-parken eller Kishine-parken. Det finns också en hel del roligt att göra när du besöker Mitsuike-parken och Nagahama Park.

Är det dags för ett dopp i havet? Då ska du utforska Yuigahama och Shichirigahama. Om du har mer tid ska du också åka till Zaimokuza-stranden.

Du har förmodligen redan varit till områdets bästa affärer och museum, men kom ihåg att Yokohama har flera vackra naturparker också. Inamuragasaki strand och Shakado Kiritoshi är två perfekta platser för en dag ute på äventyr. Vill du se mer? Då måste du se den oslagbara miljön vid Enoshima Iwaya Caves och Nojma Park.

Besök Shin-Yokohama Rāmen Hakubutsukan-museet och Cupnoodles-museet om vädret är dåligt. Här kan du se på de intressanta utställningarna och njuta av stillheten. Om du gillar att gå på utställningar ska du också se vad som finns på programmet på Kamakura Museum of Literature eller Yokohama Streetcar Museum.

Havet har spelat en vital roll i många länders förflutna. Upptäck själv hur denna region formades av äventyrliga sjömän på Yokohama Port Museum. För ännu fler fascinerande legender från de sju haven, styr kosan till NYK Maritime Museum och Japan Coast Guard Museum.

De spännande vetenskapliga mojängerna på Mitsubishi Minatomirai Industrial Museum och Toshiba Science Museum kommer helt säkert att få din hjärna att börja arbeta. För mer från vetenskapens otroliga värld, bege dig till Earth Science Museum. Se också till att fråga om eventuella temporära utställningsföremål som kan finnas.

Med så många imponerande konstutställningar att besöka kan du behöva en liten knuff i rätt riktning. Vi rekommenderar att du köper en stark kaffe och tar dig till Yokohamas konstmuseum eller Kanagawa Prefectural Kanazawa Bunko Museum. Missa inte heller Kamakura Museum of National Treasures och Museum of Modern Art, Kamakura and Hayama.

Hör upp alla historieentusiaster! Ni kommer älska att lära er mer om denna regions spännande och mångfasetterade förflutna på Museet japanska hus och Yokohama Archives of History. Du kan också utforska sevärda utställningar som gör historien mer levande i Yokohama History Museum och Hasseiden Museum.

Vill du lära dig om historiska sevärdheter? Ett besök till Red Brick Warehouse eller Nihon Minka-En kommer ge dig en fascinerande inblick i hur Yokohama såg ut förr i tiden. Om du vill se mer borde du inte heller missa Friluftsmuseet (hus) och Kaiko Takeshi Memorial Hall.

Du behöver inte vara religiös för att vilja utforska Kawasaki Daishi och Stor Buddha (staty), två platser som är kända för sin religiösa och historiska betydelse. Om du vill utforska mer bör du se till att även besöka Engakuji och Kotokuin-templet.

Hoppa inte på flyget riktigt ännu - här finns fortfarande mycket som väntar! Har du exempelvis besökt Snova Mizonokuchi och Snova Shinyokohama? Kamakura City Library och Higashiogijima Higashi Park bjuder också på minnen du kan ta med dig.

Hotell i Yokohama

Omkring Yokohama finns det ett stort antal fantastiska boenden att välja mellan. Men vi har gjort det lite lättare. I vår reseguide har vi nämligen samlat över 52 populära boenden. Där hittar du garanterat ett som passar dig perfekt!

Är du ute efter rekommenderade boenden? InterContinental Yokohama Grand och Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers är förträffliga hotell när det kommer till att erbjuda bra service och bekväma sängar.