Resor till Woolston

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Woolston med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Woolston

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Woolston
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Woolston

Flyg och hotell i Woolston

Kan du inte sluta dagdrömma om Woolston? MrJet är mästare på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Woolston, vare sig det gäller omfattande äventyr eller uppfriskande utfärder.

När du bokar både flygresa och boende med oss har du mer pengar att lägga på roliga saker under resan.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över. Du hittar dem med bara ett fåtal klick. Dags att sluta förhala och börja utforma drömsemestern.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Kan det bli bättre?

Vi är här för att hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar! Vare sig du hoppas på att erövra höjder eller smutta på drinkar vid poolen, så ordnar vi det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Woolston

Det är områden som Woolston som gör Christchurch till den stad den är idag, Är du redo för att se vad denna del av staden har att erbjuda? 360 000 människor är bosatta i denna framstående metropol, och man kan verkligen förstå varför! När du har ankommit till Christchurch Intl. och tagit ditt bagage behöver du åka 14 km åt sydöst innan du kan börja packa upp på hotellet. Woolston hittar man 4 km sydöst om stadskärnan.

Woolston är ett paradis när det kommer till sightseeing. Många av stadens bästa turistattraktioner går att hitta i närheten av det här området, däribland New Brighton Beach och Mona Vale. Efter ett besök vid dessa platser kommer du vilja fortsätta med Canterbury Museum och Lyttelton Harbour. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livfulla stad ska du besöka de närbelägna områdena Phillipstown och Linwood.

Här är det svårt att ha tråkigt. Här finns en uppsjö av fantastiska saker att sätta tänderna i på kort avstånd från stadskärnan, exempelvis Riccarton House.

Christchurch Art Gallery, Chalice och The Piano: Centre for Music and the Arts är idealiska för dem som vill lära sig en del om områdets kultur.

Saknar din golfswing glans? Behöver din hållning lite hjälp? Med enastående fairways som Christchurch Golf Club och Hagley Golf Course att slå utslag ifrån, är det mer regel än undantag att du förbättrar ditt handikapp.

Sätt din telefon på tyst, koppla ner dig från det belastande moderna livet och upptäck naturens skönhet när du besöker Cave Rock, Shag Rock och Mount Cavendish.

Det finns inget som att unna sig lite shopping. Ta med ditt kreditkort och bege dig till Cashel Mall, Re:START Mall, Merivale Mall och New Regent Street.

Ferrymead Heritage Park, Bridge of Remembrance, Victoria Square och Canterbury Earthquake Memorial kan ge dig en inblick i områdets förgångna.

Om du gillar sevärdheter kopplade till religion kan du besöka Cardboard Cathedral och Nurses' Memorial Chapel.

Hotell i Woolston

Vi gillar när saker är enklare. Därför har vi samlat inte mindre än 130 fantastiska boenden i Woolston på ett och samma ställe. Det gör det betydligt enklare för dig att välja ett boende som passar dig.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser än på boende kan antingen YMCA Christchurch Hostel eller Point Break Backpackers vara precis det du är ute efter. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar ett rum på Dyers House eller The George Christchurch kan du förvänta dig en fantastisk upplevelse.