Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Wollongong

Är du redo att ta ledigt och resa till Wollongong? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

Flyg och hotell i Wollongong

Resa är att uppleva nya saker. När du är redo att unna dig själv de många sevärdheterna med flyg och hotell till Wollongong, kan MrJet se till att du får de bästa priserna på det du behöver för en oförglömlig resa.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss sparar du pengar.

Vill du ha vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över att söka bland, kan vad som helst hända.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och om du råkar hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Aldrig har det varit lägligare än nu att börja bocka av din bucket list. Oavsett om du vill åka till snötäckta berg eller soldränkta stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Wollongong

Visste du att 290 000 människor bor i Illawarra? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan lider mot sitt slut.

Sydney, huvudstaden i New South Wales, ligger 70 km nordöst om Wollongong, medan Gwynneville ligger 2 km åt nordväst.

Vetenskapsmännen säger att gå till en park är ett mycket bra sätt att förbättra sin fysiska och psykiska hälsa på. Det är tufft att argumentera mot vetenskapen, så var säker på att besöka Stuart Park.

Oavsett om du söker efter en utflykt eller biljetter till en attraktion, är Australia's Industry World stället att åka till. Det är ett hjälpsamt team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du åker till Wollongong.

Ta med favoritboken och ta ett dopp i havet. På Wollongong City Beach eller North Wollongong Beach kan du ladda om batterierna helt!

Andas in lite frisk luft och njut av fåglarnas kvitter på Mount Keira och Wollongongs hamn.

Wollongong City galleri innehåller gott om strålande och fascinerande verk. Be om att få höra mer om konstnären ifall du fattar tycke för något specifikt.

Att lära sig mer om det förflutna är det bästa sättet att förstå nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till hur den ser ut idag genom att besöka Illawarra Museum.

Utforska den imponerande fästningen Flagstaff Hill Fort och lär dig om vad det var som gjorde den så svårintaglig. När man står vid dess imponerande murar är det lätt att föreställa sig de strider som ägde rum under dina fötter.

Söker du svar på några av de största frågorna i livet? Passa i så fall på att besöka Nan Tien Temple, en historisk plats för tillbedjan i området.

Planera in en eftermiddag i affärerna på Wollongong Fish Market och Crown Street Mall. Här kan du hitta allt möjligt, som kläder och presenter.

Illawarra Performing Arts Centre är en utmärkt plats för dig som tycker om kvällar med bra underhållning. Se dock till att du bokar biljett i förväg.

Se till att boka extra bagage för dina golfklubbor. Ingenting slår en rofylld dag på gröna Wollongongs golfklubb.

Hotell i Wollongong

Se till att hitta ditt boende i Wollongong så fort som möjligt. Kolla vad som finns i vår reseguide. Här kan du hitta fler än 26 boenden samlade.

Är du ute efter rekommenderade boenden? På Lyndon Haven och Wollongong Serviced Apartments väntar mjuka lakan, underbara duschar och bra service.

Karta

Wollongong - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Novotel Wollongong Northbeach

Novotel Wollongong Northbeach

2-14 Cliff Road, North Wollongong, NSW
  4.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell på stranden i North Wollongong ligger en kvarts promenad från Stuart Park och Wollongong City Beach. Wollongong Hospital och University of Wollongong ...

  Novotel Wollongong Northbeach756 kr

  24 aug. - 25 aug.

  Novotel Wollongong Northbeach756 kr
  Sage Hotel Wollongong

  Sage Hotel Wollongong

  60/62 Harbour Street, Wollongong, NSW
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell med golfbana i Wollongong ligger tio minuters promenad från WIN Stadium och Wollongong City Beach. Wollongong Hospital och University of Wollongong ...

   Sage Hotel Wollongong928 kr

   9 aug. - 10 aug.

   Sage Hotel Wollongong928 kr
   Adina Apartment Hotel Wollongong

   Adina Apartment Hotel Wollongong

   19 Market Street, Wollongong, NSW
    4.5 av 5.0
     
     

    Denna lägenhet i lyxstil ligger mitt i Wollongong, mindre än 3 km från WIN Stadium, Wollongong Hospital och Wollongong Science Centre and Planetarium. Mindre ...

    Adina Apartment Hotel Wollongong841 kr

    30 aug. - 31 aug.

    Adina Apartment Hotel Wollongong841 kr
    Mantra Wollongong

    Mantra Wollongong

    6-10 Gladstone Ave, Wollongong, NSW
     4.5 av 5.0
      
      

     Detta lägenhetshotell i lyxstil i centrala Wollongong ligger tio minuters promenad från Crown Street Mall och Wollongong Hospital. WIN Entertainment Centre och ...

     Mantra Wollongong991 kr

     31 aug. - 1 sep.

     Mantra Wollongong991 kr
     Lakeside Inn

     Lakeside Inn

     140-146 Windang Rd, Windang, NSW
      2.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Windang ligger mindre än 15 km från Nan Tien Temple, Wollongong City Beach och Wollongongs golfklubb. Mindre än 15 km härifrån hittar du WIN Stadium ...

      Lakeside Inn 706 kr

      5 aug. - 6 aug.

      Lakeside Inn 706 kr
      Headlands Austinmer Beach

      Headlands Austinmer Beach

      1 Yuruga Street, Austinmer, NSW
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta lägenhetshotell med direkt tillgång till stranden i Austinmer ligger nära Little Austinmer Beach och Austinmer Boatharbour. Sharky Beach och Austinmer ...

       Headlands Austinmer Beach1 089 kr

       5 aug. - 6 aug.

       Headlands Austinmer Beach1 089 kr
       Best Western City Sands - Wollongong Golf Club

       Best Western City Sands - Wollongong Golf Club

       cnr of Banks & Corrimal St, Wollongong, NSW
        4.0 av 5.0
         
         

        Detta motell med golfbana i Wollongong ligger tio minuters promenad från WIN Stadium och WIN Entertainment Centre. North Wollongong Beach och Wollongong Hospital ...

        Best Western City Sands - Wollongong Golf Club880 kr

        2 sep. - 3 sep.

        Best Western City Sands - Wollongong Golf Club880 kr
        Solomon Inn Wollongong

        Solomon Inn Wollongong

        111 Princess Highway, Figtree, NSW
         3.5 av 5.0
          
          

         Detta motell i centrala Figtree ligger 2,3 km från Milne Avenue Reserve och 3,5 km från Wollongong Hospital. Australia's Industry World och Nan Tien Temple ligger ...

         Solomon Inn Wollongong658 kr

         18 aug. - 19 aug.

         Solomon Inn Wollongong658 kr
         Wollongong Surf Leisure Resort

         Wollongong Surf Leisure Resort

         201 Pioneer Road, Fairy Meadow, NSW
          3.5 av 5.0
           
           

          Denna resort med direkt tillgång till stranden i Fairy Meadow ligger mindre än 5 km från Fairy Meadow Beach Park, Wollongong City Beach och University of Wollongong. ...

          Wollongong Surf Leisure Resort759 kr

          5 aug. - 6 aug.

          Wollongong Surf Leisure Resort759 kr
          Quality Suites Pioneer Sands

          Quality Suites Pioneer Sands

          19 Carters Lane, Towradgi, NSW
           4.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell i en förort ligger 1,1 km från Towradgi Beach och mindre än 5 km från Wollongong City Beach och University of Wollongong. Fairy Meadow Beach Park ...

           Quality Suites Pioneer Sands872 kr

           9 aug. - 10 aug.

           Quality Suites Pioneer Sands872 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma