Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resa till Wollongong

Är du redo att ta ledigt och resa till Wollongong? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

Flyg och hotell i Wollongong

Resa är att uppleva nya saker. När du är redo att unna dig själv de många sevärdheterna med flyg och hotell till Wollongong, kan MrJet se till att du får de bästa priserna på det du behöver för en oförglömlig resa.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss sparar du pengar.

Vill du ha vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över att söka bland, kan vad som helst hända.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och om du råkar hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Aldrig har det varit lägligare än nu att börja bocka av din bucket list. Oavsett om du vill åka till snötäckta berg eller soldränkta stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Wollongong

Visste du att 290 000 människor bor i Illawarra? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan lider mot sitt slut.

Sydney, huvudstaden i New South Wales, ligger 70 km nordöst om Wollongong, medan Gwynneville ligger 2 km åt nordväst.

Vetenskapsmännen säger att gå till en park är ett mycket bra sätt att förbättra sin fysiska och psykiska hälsa på. Det är tufft att argumentera mot vetenskapen, så var säker på att besöka Stuart Park.

Oavsett om du söker efter en utflykt eller biljetter till en attraktion, är Australia's Industry World stället att åka till. Det är ett hjälpsamt team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du åker till Wollongong.

Ta med favoritboken och ta ett dopp i havet. På Wollongong City Beach eller North Wollongong Beach kan du ladda om batterierna helt!

Andas in lite frisk luft och njut av fåglarnas kvitter på Mount Keira och Wollongongs hamn.

Wollongong City galleri innehåller gott om strålande och fascinerande verk. Be om att få höra mer om konstnären ifall du fattar tycke för något specifikt.

Att lära sig mer om det förflutna är det bästa sättet att förstå nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till hur den ser ut idag genom att besöka Illawarra Museum.

Utforska den imponerande fästningen Flagstaff Hill Fort och lär dig om vad det var som gjorde den så svårintaglig. När man står vid dess imponerande murar är det lätt att föreställa sig de strider som ägde rum under dina fötter.

Söker du svar på några av de största frågorna i livet? Passa i så fall på att besöka Nan Tien Temple, en historisk plats för tillbedjan i området.

Planera in en eftermiddag i affärerna på Wollongong Fish Market och Crown Street Mall. Här kan du hitta allt möjligt, som kläder och presenter.

Illawarra Performing Arts Centre är en utmärkt plats för dig som tycker om kvällar med bra underhållning. Se dock till att du bokar biljett i förväg.

Se till att boka extra bagage för dina golfklubbor. Ingenting slår en rofylld dag på gröna Wollongongs golfklubb.

Hotell i Wollongong

Se till att hitta ditt boende i Wollongong så fort som möjligt. Kolla vad som finns i vår reseguide. Här kan du hitta fler än 26 boenden samlade.

Är du ute efter rekommenderade boenden? På Lyndon Haven och Wollongong Serviced Apartments väntar mjuka lakan, underbara duschar och bra service.

Karta

Wollongong - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Sage Hotel Wollongong

Sage Hotel Wollongong

60/62 Harbour Street, Wollongong, NSW
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell med golfbana i Wollongong ligger tio minuters promenad från WIN Stadium och Wollongong City Beach. North Wollongong Beach och Wollongong Hospital ...

  Sage Hotel Wollongong864 kr

  27 jan. - 28 jan.

  Sage Hotel Wollongong864 kr
  Adina Apartment Hotel Wollongong

  Adina Apartment Hotel Wollongong

  19 Market Street, Wollongong, NSW
   4.5 av 5.0
    
    

   Denna lägenhet i lyxstil ligger mitt i Wollongong, mindre än 3 km från WIN Stadium, Wollongong Hospital och Wollongong Science Centre and Planetarium. University ...

   Adina Apartment Hotel Wollongong878 kr

   27 jan. - 28 jan.

   Adina Apartment Hotel Wollongong878 kr
   Mantra Wollongong

   Mantra Wollongong

   6-10 Gladstone Ave, Wollongong, NSW
    4.5 av 5.0
     
     

    Detta lägenhetshotell i lyxstil i centrala Wollongong ligger tio minuters promenad från Crown Street Mall och Wollongong Hospital. WIN Entertainment Centre och ...

    Mantra Wollongong936 kr

    28 jan. - 29 jan.

    Mantra Wollongong936 kr
    Harp Hotel

    Harp Hotel

    124 Corrimal Street, Wollongong, NSW
     2.5 av 5.0
      
      

     Detta motell i centrala Wollongong ligger tio minuters promenad från Illawarra Museum och Wollongong City Beach. North Wollongong Beach och Wollongong Hospital ...

     Harp Hotel654 kr

     20 jan. - 21 jan.

     Harp Hotel654 kr
     Boat Harbour Motel

     Boat Harbour Motel

     Cnr Campbell and Wilson St, Wollongong, NSW
      3.0 av 5.0
       
       

      Boat Harbour Motel är ett motell med utmärkt läge vid strandpromenaden, tio minuters promenad från Wollongong Fish Market, Wollongong City Beach och North Wollongong ...

      Boat Harbour Motel942 kr

      2 feb. - 3 feb.

      Boat Harbour Motel942 kr
      Best Western City Sands - Wollongong Golf Club

      Best Western City Sands - Wollongong Golf Club

      cnr of Banks & Corrimal St, Wollongong, NSW
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta motell med golfbana i Wollongong ligger tio minuters promenad från WIN Stadium och WIN Entertainment Centre. North Wollongong Beach och Wollongong Hospital ...

       Best Western City Sands - Wollongong Golf Club833 kr

       27 jan. - 28 jan.

       Best Western City Sands - Wollongong Golf Club833 kr
       The Belmore All-Suite Hotel

       The Belmore All-Suite Hotel

       39 Smith Street, Wollongong, NSW
        3.5 av 5.0
         
         

        Denna lägenhet i centrala Wollongong ligger 15 minuters promenad från Illawarra Museum, Wollongong City Beach och North Wollongong Beach. Wollongong Hospital ...

        The Belmore All-Suite Hotel824 kr

        27 jan. - 28 jan.

        The Belmore All-Suite Hotel824 kr
        City Beach Motel

        City Beach Motel

        22 Crown Street, Wollongong, NSW
         3.0 av 5.0
          
          

         Detta motell i centrala Wollongong ligger tio minuters promenad från WIN Entertainment Centre och Wollongong City Beach. North Wollongong Beach och Wollongong ...

         City Beach Motel760 kr

         19 feb. - 20 feb.

         City Beach Motel760 kr
         Downtown Motel

         Downtown Motel

         76 Crown Street, Wollongong, NSW
          2.5 av 5.0
           
           

          Detta motell i centrala Wollongong ligger en kvarts promenad från Wollongong Town Hall och Wollongong City Beach. North Wollongong Beach och Wollongong Hospital ...

          Downtown Motel720 kr

          20 jan. - 21 jan.

          Downtown Motel720 kr
          Flinders Motel

          Flinders Motel

          19 Flinders St., Wollongong, NSW
           3.0 av 5.0
            
            

           Detta motell ligger mitt i Wollongong, mindre än 3 km från North Wollongong Beach, Wollongong Botanic Garden och WIN Stadium. Mindre än tre mil härifrån hittar ...

           Flinders Motel842 kr

           20 jan. - 21 jan.

           Flinders Motel842 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma