Resor till Wollongong

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Wollongong med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Wollongong

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Wollongong
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Wollongong

Flyg och hotell i Wollongong

Resa är att uppleva nya saker. När du är redo att unna dig själv de många sevärdheterna med flyg och hotell till Wollongong, kan MrJet se till att du får de bästa priserna på det du behöver för en oförglömlig resa.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss sparar du pengar.

Vill du ha vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över att söka bland, kan vad som helst hända.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och om du råkar hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Aldrig har det varit lägligare än nu att börja bocka av din bucket list. Oavsett om du vill åka till snötäckta berg eller soldränkta stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Wollongong

Är du redo att ta ledigt och resa till Wollongong? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

Visste du att 290 000 människor bor i Illawarra? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan lider mot sitt slut.

Sydney, huvudstaden i New South Wales, ligger 70 km nordöst om Wollongong, medan Gwynneville ligger 2 km åt nordväst.

Vetenskapsmännen säger att gå till en park är ett mycket bra sätt att förbättra sin fysiska och psykiska hälsa på. Det är tufft att argumentera mot vetenskapen, så var säker på att besöka Stuart Park.

Oavsett om du söker efter en utflykt eller biljetter till en attraktion, är Australia's Industry World stället att åka till. Det är ett hjälpsamt team av lokala experter som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid när du åker till Wollongong.

Ta med favoritboken och ta ett dopp i havet. På Wollongong City Beach eller North Wollongong Beach kan du ladda om batterierna helt!

Andas in lite frisk luft och njut av fåglarnas kvitter på Mount Keira och Wollongongs hamn.

Wollongong City galleri innehåller gott om strålande och fascinerande verk. Be om att få höra mer om konstnären ifall du fattar tycke för något specifikt.

Att lära sig mer om det förflutna är det bästa sättet att förstå nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till hur den ser ut idag genom att besöka Illawarra Museum.

Utforska den imponerande fästningen Flagstaff Hill Fort och lär dig om vad det var som gjorde den så svårintaglig. När man står vid dess imponerande murar är det lätt att föreställa sig de strider som ägde rum under dina fötter.

Söker du svar på några av de största frågorna i livet? Passa i så fall på att besöka Nan Tien Temple, en historisk plats för tillbedjan i området.

Planera in en eftermiddag i affärerna på Wollongong Fish Market och Crown Street Mall. Här kan du hitta allt möjligt, som kläder och presenter.

Illawarra Performing Arts Centre är en utmärkt plats för dig som tycker om kvällar med bra underhållning. Se dock till att du bokar biljett i förväg.

Se till att boka extra bagage för dina golfklubbor. Ingenting slår en rofylld dag på gröna Wollongongs golfklubb.

Hotell i Wollongong

Se till att hitta ditt boende i Wollongong så fort som möjligt. Kolla vad som finns i vår reseguide. Här kan du hitta fler än 26 boenden samlade.

Är du ute efter rekommenderade boenden? På Lyndon Haven och Wollongong Serviced Apartments väntar mjuka lakan, underbara duschar och bra service.