Reserestriktioner kan gälla för Namibia, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Windhoek

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Windhoek med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Windhoek

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Windhoek
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Windhoek

Flyg och hotell i Windhoek

Varje resande är helt och hållet unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet arrangera den bästa semestern med flyg och hotell till Windhoek för dig idag.

Med oss kan du få bra rabatter om du bokar både flygbiljetter och boende samtidigt.

Om du planerar din resa med oss finns det absolut inga gränser för alla spännande upplevelser du kommer att få. Med en internationell databas på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du kan tänka dig.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden. Kan det bli bättre?

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Otroliga äventyr väntar i världens alla hörn och vi är här för att hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Windhoek

Upptäck nya platser, ljud och smaker på din resa till Windhoek.

Ofta är det människorna i en stad som gör den unik. I den här delen av Namibia bor det omkring 270 000 personer.

Om du letar efter någonstans att fördriva en dag med mat och familj på, fyll då en picknickkorg och åk till Djurpark.

Har du tröttnat på att shoppa? Då ska du ta dig till Avis Dam. Här kan du sitta i lugn och ro hur länge du vill.

Om du längtar efter att få ladda batterierna i en lugn omgivning, ska du ta dig till områdets naturreservat, som till exempel Daan Viljoen naturreservat och Goche Gans naturreservat. Arnhem-grottan och Gross Barmen-källorna är två andra parker med en oslagbar natur.

Stimulera din fantasi med ett besök på Capella Observatory, där du får se det senaste inom vetenskapsteknik och innovation.

Vare sig du föredrar att kika på tolkningen bredvid eller låta verken stå för sig själva kommer du garanterat kunna uppskatta de utställningar som National Gallery of Namibia erbjuder.

Lär dig om hur staden såg ut förr i tiden med ett besök på Alte Feste-fortet. Museets utställningar, föremål och bilder berättar om de människor och händelser som format denna region till vad den är idag.

Att spendera tid vid Tintenpalast och Hero's Acre (krigsmonument) är ett mycket bra sätt att få en djupare förståelse för historiska Windhoek.

Emellanåt skulle vi nog alla må bra av att komma närmare vårt spirituella jag, och en plats som är perfekt för just detta är Kristuskyrkan.

Se till att du har gott om tid att strosa runt i butikerna på Maerua Mall. Här kan den som tycker om att shoppa vara kvar länge.

Hotell i Windhoek

Boka ditt boende i Windhoek på en gång så har du mer tid att bestämma vad du ska se i denna magiska stad. I vår reseguide kan du hitta över 18 utmärkta boenden att välja från.

Är du ute efter rekommenderade boenden? Hilton Windhoek och AVANI Windhoek Hotel & Casino är förträffliga hotell när det kommer till att erbjuda utmärkt service och bekväma sängar.